این شیرینی کنافه پفی عربی با خمیر هزارلا درست میشه و خیلی راحت و سریع آماده میشه. این شیرینی کنافه نه تنها طعم خیلی خوبی داره، بلکه ظاهر خیلی شیک و مجلسی‌ای هم داره و برای مهمونی‌ها و مجالس یه انتخاب خیلی خوبه.

قیمت تموم شده برای تهیه این شیرینی هم نسبتا ارزونه. در ادامه با دستور پخت شیرینی کنافه عربی مرحله به مرحله آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه  شیرینی پف کنافه با خمیر هزارلا

  • خمیر هزارلا یک بسته
  • رشته کادایف نرم به میزان لازم
  • کره آب شده حدود نصف پیمانه
  • شیر نصف پیمانه
  • پنیر خامه‌ای یا ماسکارپونه 200 گرم
  • خامه صبحانه 170 گرم

روش تهیه شیرینی کنافه عربی با خمیر هزارلا

طرز تهیه شیرینی کنافه عربیمرحله اول، برش زدن خمیر هزارلا

برای شروع خمیر هزارلا رو مثل عکس زیر به شکل مربع برش بزنید.

شیرینی عربی کنافه


مرحله دوم، خرد کردن رشته کادایف

سپس رشته کادایف رو با دست خرد کنید. برای اینکه رشته کادایف راحت‌تر خرد بشه از نیم ساعت قبل داخل فریزر بذارید.

رشته کادایف خرد شده رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید و کره آب شده رو به رشته اضافه کنید و خوب هم بزنید و ورز بدید تا کره به خورد رشته کادایف بره.

در ادامه هر کدوم از برش‌های خمیر هزارلا رو در شیر بزنید و سپس در رشته کادایف بغلتونید به طوری که رشته به پشت و روی خمیر بچسبه.

طرز تهیه شیرینی کنافه لبنانی


مرحله سوم، پختن خمیر هزارلا

تکه‌های خمیر آغشته به رشته کادایف رو در سینی فر که کف اون کاغذ روغنی گذاشتید با فاصله بچینید. سپس روی خمیر کمی شکر بپاشید و در فر از قبل گرم شده بذارید و با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه با شعله بالا و پایین بپزید.

اگه در فر شما هر دو شعله با هم روشن نمیشه، یک ربع شعله زیر رو روشن کنید و پنج دقیقه آخر گریل رو روشن کنید تا زمانی که روی شیرینی‌ها طلایی رنگ بشه.


مرحله چهارم، اضافه کردن خامه

بعد از گذشت 20 دقیقه فر رو خاموش کنید. وقتی که شیرینی‌ها سرد شدن، با یک چاقو شیرینی‌ها رو از وسط برش بدید.

آموزش شیرینی کنافه

سپس خامه و پنیر رو داخل یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. برای این کار میتونید از همزن برقی هم استفاده کنید و مواد رو مخلوط کنید، اما دقت کنید تا با همزن برقی زیاد نزنید چون که مواد شل میشه.

مواد رو در قیف بریزد و بین شیرینی رو‌ پر کنید.

شیرینی کنافه پفی با خمیر هزار لا

در پایان کمی شربت بار روی شیرینی‌ها بریزید تا کمی مرطوب بشن و سپس به دلخواه با خلال پسته و گل سرخ تزئین کنید.

شیرینی‌ها رو بعد از آماده شده حتما بذارید چند ساعتی داخل یخچال بمونه تا شربت بار به خورد شیرینی‌ها بره. نوش جان.

برای درست کردن شربت بار یک فنجان آب و یک و نیم فنجان شکر رو داخل قابلمه بریزید روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی که شکر در آب حل شد و آب به جوش رسید، یک قاشق غذاخوری گلاب و یک قاشق چای‌خوری آب‌لیمو رو به مواد اضافه کنید. به شربت بار آب‌لیمو اضافه می‌کنیم تا شربت شکرک نزنه.

در ادامه اجازه بدید تا شربت روی حرارت بمونه تا به غلظت مناسب برسه و قوام بیاد. غلظت شربت بار وقتی که خنک میشه غلیظ تر میشه.