کباب ترش شمالی اصل فوق‌العاده خوشمزه‌ست. عطر و طعم این کباب ترش خاص و متفاوته و تو گیلان خیلی خیلی پرطرفداره. امیدوارم تو خونه درست کنید و دوست داشته باشید.


مواد لازم برای تهیه کباب ترش گیلانی

  • گوشت نیم کیلو
  • رب انار رقیق 4 تا 5 قاشق غذاخوری
  • پیاز یک عدد
  • نمک
  • فلفل
  • سبزی معطر (شامل چوچاق، پونه، نعناع، ریحان و گشنیز) 100 تا 200 گرم
  • گردوی آسیاب شده 4 قاشق غذاخوری

دستور پخت کباب ترش گیلانی با گوشت تکه ای

طرز تهیه کباب ترش گیلانی
گوشت گوساله حالا یا راسته یا کف ران که هر دوش عالیه راسته خب بخاطر اینکه چربی بیشتری داره خوشمزه تر و کبابشم آبدارتره.

گوشت رو مکعبی خرد کنید بریزید داخل کاسه. من از یک کیلو گوشت استفاده کردم که براش یه بوته بزرگ پیاز رنده شده استفاده کردم.

رب انار رقیق، رب نارنج بخاطر اینکه رب انارم ترش نیست اضافه میکنم که کبابم ترش بشه.

نمک، فلفل رو اضافه می‌کنیم. من از مقداری گاو زیره یا همون زیره کوهی که تو شمال دارن استفاده کردم یه عطر و طعم خاصی به کباب میده.

سبزی معطر که شامل چوچاق، پونه، نعناع، ریحان و گشنیز کمتر البته که چوچاقش باید قالب باشه رو اضافه می‌کنیم.

سپس گردوی آسیاب شده رو اضافه می‌کنیم.

در صورت تمایل هم کمی گلپر اضافه گنید.

همه ی این مواد رو به گوشت اضافه کرده و خوب هم بزنید به خورد گوشت بره. میتونید گوشت رو از شب قبل با این مواد تو یخچال استراحت بدید یا اینکه صبح زود درست کنید تو این مواد بخوابه.

حالا اگه احساس کردید گوشتتون سفت هستش میتونید بهش کمی کیوی رنده شده یا انجیر نارس بزنید که قدیمیا میزدن اینارو.

گوشت که من استفاده کردم به قدری نرم بود که از رو سیخ میریخت.

من کباب ها رو بعد استراحت به سیخ کشیدم بردم باربیکیو با گوجه آماده کردم.

وقتی دو طرفش برشته شد ریختم داخل گمج. گوجه ها یه طرف، یه طرفم گوشتا رو از سیخ جدا کردم و ریختم داخل گمج.

دنبه ها رو هم خیلی خیلی ریز خرد کردم با مقداری آب و پیاز و نمک و فلفل گذاشتم رو حرارت کم تقریبا یکی دو ساعت رو حرارت خیلی ملایم موند تا حسابی روغن انداخت.

بعد از این روغن دادم رو کباب ها و گمج رو گذاشتم رو ذغال تقریبا یه ده دقیقه ای موند حسابی مزه ها به خورد هم رفتن و بعد سرو کردم.

این روش به سبک رستوران های گیلانی بوده که بیشتر اینجوری سرو میشه و نگم براتون چقد لذیذ و خوشمزه ست باید حتما امتحان کنید.

میتونید کناراین کباب از یکی دو تا سیخ جوجه زعفرانی هم استفاده کنید خیلی ترکیبشون خوشمزه میشه .