این نون هات داگ خونگی از اون نانهایی که یک بار امتحانش کنین مشتری میشین! راستی من از ارد نان فانتزی استفاده کردم.
مواد لازم برای تهیه نان هات داگ
- شیر پر چرب ۱/۴ پیمانه (۶۰ گرم)
- آب ۱ پیمانه (۲۳۷ میلی لیتر)
- کره دو قاشق غذاخوری (۲۸ گرم)
- آرد نان ۴ پیمانه (۴۲۰ گرم)
- خمیر مایه فوری ۲ و ۱/۴ قاشق چای خوری (۷ گرم)
- شکر ۱ قاشق غذاخوری (۱۳ گرم)
- نمک ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری
- تخم مرغ درشت ۲ عدد (هم زده)
- کنجد۲ قاشق غذاخوری
دستور پخت نان هات داگ خانگی با پیمانه
ابتدا شیر، آب و کره را داخل شیر داغ کن ریخته و کمی گرم کنید تا کره اب بشه اصلا نباید بجوشه.
کنار بگذارید تا هم دمای محیط بشه. جوری که اگر دستتون را داخل مواد نگه دارید فقط گرما حس بشه و نسوزید.
حالا تو ظرف گود ۳ پیمانه از آرد را بریزید، خمیر مایه، شکر و نمک را اضافه کنید.
تخم مرغ ها را هم اضافه کنید و در آخر مخلوط شیر را بریزید. شروع به هم زدن کنید و کم کم یک پیمانه آرد باقی مانده را اضافه کنید حسابی با دور متوسط همزن ورز دهید باید به آزمون پنجره برسید.
اگرم با دست ورز میدید باید با حوصله ورز بدید تا ازمون پنجره خوبی داشته باشید. میتونید جای ورز دادن زیاد ۱۰۰ باز خمیر را روی صفحه کار بکوبید.
در ظرف چرب شده و تمیزی خمیر را بگذارید روی ان را پلاستیک بکشید تقریبا یکساعت و نیم تا دو ساعت استراحت نیاز تا دوبرابر بشه. (زمان دوبرابر شدن خیلی به دمای محیط بستگی داره)
بعد از دو برابر شدن پف خمیر را بگیرید و به هشت یا ده قسمت تقسیم کنید.
چونه بگیرید و بعد چونه ها را کمی باز کنید و جمع کنید. تو سینی فر بگذارید و با پلاستیک چرب روی نان ها را بپوشونید و پارچه سبک و نازکی روش بکشید.
مجدد استراحت بدید تا حجمشون دوبرابر بشه. بعد از استراحت با مخلوط یک تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری اب روی نانها رمال بزنید.
در اخر اگر دوست دارید کنجد بریزید. داخل فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه با زمان تقریبی ده تا دوازده دقیقه یا تا زمان طلایی شدن بپزید.
طرز تهیه نان هات داگ حرفه ای
اول یودین رو درست میکنیم
- ارد ۴۵ گرم
- اب داغ ۵۷ گرم
باهم اب و ارد رو مثل فیلم ترکیب کنید بذارید از داغی بیفته بعد به مدت دو ساعت حداقل بذارید داخل یخچال.
مواد لازم برای خمیر
- ارد ۴۶۰ گرم
- اب ۱۱۵ گرم
- شیر ۱۹۰ گرم
- شکر ۳۵ گرم
- شیر خشک ۱۵ گرم
- کره ۶۵ گرم
- نمک ۵ گرم
- مخمر ۱۰ گرم
طرز تهیه خمیر
ارد رو الک کنید مخمر رو با ارد ترکیب کنید نمک و شکر شیر خشک یودین و شیر رو اضافه کنید و شروع کنید به ترکیب مواد.
اب رو کم کم اضافه کنید دقت کنید اب رو یکجا نریزید وقتی خمیر شکل گرفت و گلوله اردی باقی نموند روی خمیر رو بپوشونید ۱۵ دقیقه کنار بگذارید بعد مقدار کره ای که داشتیم رو اضافه میکنیم خوب ورز میدیم تا به تست پنجره ای برسه.
بعد چونه کنید بذارید داخل ظرفی که کمی چرب شده تا دوبرابر بشه بعد پفش رو بگیرید روی سطح کار انتقال بدید و به قسمت های مساوی تقسیم کنید (۸۰گرمی) چونه کنید هر چونه رو شکل بدید.
بعد اجازه بدید که مجدد حجم بگیره. روش رو رومال شیر بزنید و کنجد بریزید و داخل فری که از قبل خوب گرم شده قرار دهید دمای فر ۱۹۰ درجه به مدت تقریبی ۱۰الی ۱۵ دقیقه.