این هم از یه کیک عسل خوشمزه. این کیک رو حتما درست کنید چون واقعا خوشمزه و متفاوته. امیدوارم خوشتون بیاد و ازش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کیک عسل
- شکر ۶۵ گرم
- کره ۴۵ گرم
- عسل ۶۵ گرم
- جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری (یا بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری)
- آبلیمو ۱۵ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- آرد سفید ۲۵۰ گرم
مواد لازم برای برای کرم
- خامه ترش ۳۵۰ گرم
- خامه صبحانه ۳۵۰ گرم
- پودر قند ۷۰ گرم
دستور پخت کیک عسل ساده
برای تهیه کیک عسل، ابتدا کره،شکر و عسل رو با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم به مدت دو دقیقه قرار میدیم و مرتب هم میزنیم.
سپس جوش شیرین و آبلیمو رو در یک کاسه کوچک مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا رنگ کاراملی بشه.
ظرف رو از روی اجاق برداشته، دو تخم مرغ رو درون یک کاسه کمی هم زده،به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم.آ
رد رو کم کم اضافه کرده هم میزنیم تا مواد یکدست بشه. مواد رو به پنج قسمت تقسیم کرده، روی کاغذ روغنی یک قسمت رو ریخته، مقدار زیادی آرد پاشیده و با وردنه خمیر رو پهن کرده و سطح خمیر رو با چنگال سوراخ میکنیم.
دقت کنید خمیر رو به اندازه کاتر یا قالبتون باز کنید که بعد از پخت برش بزنید. سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵ دقیقه قرار میدیم و مابقی خمیر کیک رو به همین ترتیب عمل میکنیم.
برش های اضافه رو نگه داشته، پودر کرده و برای تزیین استفاده میکنیم.
برای تهیه کرم، خامه ترش و صبحانه رو با همزن برقی کمی هم زده،پودر قند رو اضافه کرده هم میزنیم. برش های کیک رو داخل رینگ متحرک که دیواره اون طلق کشیدیم قرار داده (طلق برای راحتی جدا کردن قالب و تمیزی کار استفاده میشه)، سپس یکی یکی لایه های کیک که خنک شدن رو کرم میکشیم و روی هم قرار میدیم.
روی سطح کیک رو هم همینطور.کمی از کرم رو برای دیواره کیک نگه میداریم. قالب رو ۶ ساعت در یخچال قرار داده و در پایان دیواره کیک رو هم کرم میکشیم و با پودر کیک و میوه تزیین میکنیم. نوش جان
برای تهیه خامه ترش با خامه صبحانه همه مواد رو داخل یک ظرف بریزید و خوب میکس کنید.
روی ظرف رو با دستمال کاغذی بپوشونید و با یه کش محکم کنید. ۲۴ ساعت بهش استراحت بدین. خامه ترش آمادست، به همین راحتی.