این کراکر پنیری نمکی خوشمزه رو برای خانواده درست کنید و بدون عذاب وجدان و نگرانی بابت کیفیت پایین اسنک با لذت در کنار هم با عشق نوش جان کنید!


مواد لازم برای تهیه کراکر پنیری نمکی

  • تخم مرغ متوسط یک عدد
  • آب ۱۰۰ میلی لیتر (۱۰۰ گرم)
  • روغن مایع ۵۰ میلی لیتر (۵ قاشق غذاخوری)
  • پنیر چدار ۱۵۰ گرم
  • نمک یک دوم یا یک قاشق چایخوری
  • آرد ۲۵۰ گرم (حدودا دو پیمانه)
  • بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
  • شکر یک دوم قاشق چایخوری (در صورت تمایل)
  • کنجد دو قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)

میتوانید پودر سیر و یا پودر گیاهان خشک هم اضافه کنید. (من یک قاشق چایخوری پودر سیر و یک قاشق چایخوری ترکیب پودر گیاهان معطر شامل (مرزنجوش، آویشن، مرزه، رزماری و پونه کوهی) اضافه کردم.)


آموزش روش تهیه کراکر پنیری نمکی خانگی

طرز تهیه کراکر پنیری نمکی روسی در خانه، ترد و خوشمزه

برای شروع ابتدا تخم مرغ، آب، روغن، نمک، کنجد و بقیه ادویه ها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید سپس پنیر رنده شده را اضافه کرده و در آخر هم آرد و بیکینگ پودر اضافه و مخلوط میشود تا خمیر بدون چسبندگی حاصل شود.

خمیر را به هیچ وجه زیاد ورز ندهید.

نکته مهم: ورز دادن زیاد این خمیر باعث سفت شدن آن می‌شود در صورتی که اگر به محض تشکیل خمیر دست بکشید یک خمیر کاملا ترد خواهید داشت.

خمیر تشکیل شده را به مدت ۱۰ دقیقه استراحت دهید.

سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید هر تکه را روی میز به ضخامت ۱۲ میلی متر (حدودا یک سانت) پهن کنید و بعد با پیتزا بر به قطعات مدنظر برش دهید.

برش های خمیر را داخل سینی فر روی کاغذ روغنی قرار داده و بعد با چنگال سوراخ سوراخ کنید.

میتوانید مقداری نمک دریا روی برش ها بپاشید.

سپس درون فر از پیش گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که روی خمیر رنگ بگیرد قرار دهید.

دقت کنید مدت زمان و درجه فر را مطابق عملکرد فر خودتون تنظیم کنید.

پیشنهاد میکنم ابتدا یکی دو برش را داخل فر بگذارید وقتی از دما و مدت زمان مطمئن شدید مابقی برش ها را داخل فر قرار دهید.

نکته: میتوانید خمیر را به مدت دو روز داخل یخچال نگهداری کنید و هر زمان تمایل داشتید پهن کرده برش دهید و داخل فر پخت کنید.

نوش جان

طرز تهیه سیب زمینی پفکی حلقه ای