حریره سیر یا پوره سیر یا خمیر سیر خونگی!
حریره سیر یا خمیر سیر از ترکیب سیرله شده روغن ون مک تهیه میشه که خیلی ماندگاری بالایی نسبت به سایر روش ها برای نگهداری سیر داره و همچنین دیگه نیاز نیست سیر له شده رو فریز کنین چون با این روش داخل یخچال قابل نگهداریه ودیگه فریزرتون بوی سیر نمیگیره!
همچنین یکی از روشهای نگهداری سیر و آسان شدن استفاده ی سیرهمین درست کردن حریره ی سیر هستش که موقع استفاده کافیه به مقدار لازم از حریره سیر بردارید و مصرف کنید، همین!
مواد لازم برای تهیه حریره سیر با روغن زیتون
- سیر تازه یک کیلوگرم
- نمک ۲ قاشق غذاخوری
- روغن(زیتون یا کنجد یا همین روغن مایع) تقریبا یک لیوان
روش تهیه تهیه حریره سیر با روغن زیتون
برای شروع ابتدا سیر تازه رو پوست بکنید، بشورید و بذارید کامل خشک بشه. بهتره که روی پارچه پهن کنید تا به طور کامل خشک بشه و اصلا آب نداشته باشه.
سپس سیر ها رو داخل میکسر یا مخلوط کن یا غذاساز بریزید و با نمک و روغن زیتون میکس کنید.
حریره سیر شما آماده ست.
نکاتی که برای تهیه حریره سیر باید مد نظر داشته باشید
- میزان خرد شدن سیر بستگی به سلیقه شما داره، میتونید کامل له و پوره کنید یا اینکه خیلی خرد نکنید.
- بهترین روغن برای استفاده در حریره سیر روغن زیتون یا کنجده و اگر نداشتید از روغن معمولی میتونید استفاده کنید.
- داخل ظرف شیشه ای بکشید، روش یه لایه روغن بریزید، درشو ببندید و بذارید یخچال.
- ظرفی که حریره رو داخلش می ریزید ترجیحا کوچیک باشه.
- ظرف حتما شیشه ای و کاملا خشک باشه.
- اگر حریره سیر شما بعد از چند روز کمی تغییر رنگ داد نگران نباشید، طبیعیه.
- با این شرایط حریره سیر شما حدودا تا یک سال داخل یخچال سالم و قابل استفاده ست.
- سیر کامل کامل خشک باشه.
- روغن کم کم اضافه بشه تا حریره بیش از حد شل نشه.
- شیشه تمیز و خشک باشه و کوچیک بهتره،تا حریره کمتر هوا بکشه.
- نمک باعث ماندگاریه سیر میشه حذف نکنید.
- اگه احساس کردین شورشده اشکال نداره،چون مقدار کمش غذارو شور نمیکنه.
- حتما قاشق تمیز داخلش بزنید.
- در ظرف کامل بسته بشه و تو یخچال نگهدارید.