الحريرة یه خوراک مراکشی – الجزایری که تو رمضان خیلی طرفدار داره. این خوراک رو میتونین با مرغ هم درست کنین اما اصلش با گوشت تکه‌ای درست میشه میتونین گوشت رو حذف کنین و به جاش فقط از آب قلم یا عصاره گوشت استفاده کنید.


مواد لازم برای تهیه غذای مراکشی الحريرة

  • نخود آبگوشتی ۱/۲ ۱ پیمانه
  • عدس ۱ پیمانه
  • برنج ۱/۴ پیمانه
  • گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم (به دلخواه)
  • پیاز ۱ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
  • گوجه فرنگی پوره شده ۳ عدد
  • آب قلم یا عصاره گوشت ۲ لیتر
  • رشته ورمیشل ۲پیمانه
  • زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • چوب دارچین ۱ تکه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • گشنیز خرد شده یک دسته کوچک

دستور پخت غذای مراکشی الحريرة

طرز تهیه غذای مراکشی "الحريرة" با مرغ یا گوشت

برای شروع ابتدا نخود آبگوشتی را از روز قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را عوض کنید سپس با مقداری آب بپزید تا نرم شود.

برنج و عدس را نیز از دو ساعت قبل خیس کنید و سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن خارج شود.

پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. قطعات گوشت را اضافه کنید و به همراه رب گوجه، زردچوبه، زنجبیل و چوب دارچین تفت دهید و سپس مقداری آب به قابلمه اضافه کنید در حدی که روی گوشت را بپوشاند و بگذارید گوشت کاملا بپزد.

سپس آن را ریش ریش کنید و به همراه برنج، عدس و آب قلم و پوره گوجه فرنگی به قابلمه برگردانید و اجازه دهید عدس بپزد.

نخود پخته و گشنیز خرد شده را نیز به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید خوراک جا بیفتد و میزان نمک آن را تنظیم کنید. ده دقیقه قبل از سرو ورمیشل را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا ورمیشل به هم نچسبد.

به هنگام سرو مقداری گشنیز خرد شده روی خوراک بپاشید.