همبرگر سوخاری یه غذای فست فودی خیلی خیلی خوشمزه و خیلی راحت و لذیذ و پرطرفداره. این فست فود خوشمزه رو هم میتونید با گوشت قرمز درست کنید و هم با گوشت سفید. برگر سوخاری رو میتونید ساندویج کنید و هم بدون نون کنار کاهوی خرد شده میل کنید.
مواد لازم برای تهیه همبرگر سوخاری
- گوشت چرخ کرده 250 تا 300 گرم
- پیاز متوسط یک عدد
- پیاز بزرگ یک عدد
- تخم مرغ دو عدد
- پنیر پینزا 200 گرم (یا پنیر ورقه ای)
- فلفل دلمه ای کوچک یک عدد به دلخواه
- ژامبون 5 ورق به دلخواه
- آرد سفید یک لیوان
- آرد سوخاری یک لیوان
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه همبرگر سوخاری با گوشت چرخ شده
برای آرد سوخاری بهتره از آرد نان باگت استفاده کنید. (نون باگت رو بذارید خشک بشه و بعد پودر کنید و به عنوان آرد سوخاری استفاده کنید.)
برای شروع ابتدا پیاز رو پوست بگیرید و رنده کنید و سپس آب پیاز رو خوب بگیرید. سپس گوشت چرخ شده رو با نمک، فلفل، زردچوبه و پیاز رنده شده مخلوط کنید و خوب ورز بدید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بذارید تا استراحت کنه.
یک پیاز بزرگ رو حلقه حلقه کنید. قطر حلقهها حدود یک سانتیمتر باشه مناسبه. از این حلقههای پیاز به عنوان به یک قالب یا محافظ برای برگرها استفاده میکنیم.
حلقههای پیاز رو به آرومی از هم جدا کنید تا نشکنه.
مقدار کمی از گوشت چرخ شده بردارید. یک حلقه پیاز رو روش سطح کار بذارید و گوشت رو داخل حلقه پیاز بذارید و پهن کنید تا کف پیاز حلقه شده رو کامل بپوشونه.
خیلی خوب باید گوشت رو داخل پیاز قرار بدید تا در زمان سرخ شدن پنیر از گوشت بیرون نزنه.
حالا روی گوشت پنیر چدار یا پیتزا قرار بدید. لایه بعدی رو به دلخواه میتونید یک لایه ژامبون بذارید یا فلفل دلمه ای خرد شده. سپس دوباره کمی پنیر بریزید و در آخر یک لایه دیگه گوشت بذارید و خوب لایه ها رو به هم بچسبونید.
در ادامه حلقههای آماده شده رو داخل آرد سفید و بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری بزنید و بعد دوباره در تخم مرغ و آرد سوخاری. (تخم مرغ و آرد سوخاری دو بار تکرار بشه)
سپس روغن رو روی حرارت گرم کنید و برگر ها رو داخل روغن قرار بدید و اجازه بدید با حرارت ملایم سرخ بشه. بعد روی دستمال روغن گیر قرار بدید تا روغن اضافی گرفته بشه.
این برگر سوخاری با سس تارتار عالی میشه. برای تهیه سس تارتار پیاز ریز شده یا رنده شده،خیار شور رنده شده، سس مایونز و کمی سس خردل و آبلیمو و نمک رو با هم مخلوط کنید و کنار غذا سرو کنید.
تنها نکته برگر سوخاری، خوب کاور شدن گوشته. چون اگر این کارو نکنید موقع سرخ کردن پنیر پیتزا بیرون میزنه و برگرها شکلشون قشنگ نمیشه.