همبرگر با سس خامه و سبزیجات یه طعم متفاوت و خاص داره. پیشنهاد میکنم حداقل یک بار این ساندویچ همبرگر متفاوت رو امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ همبرگر با سس خامه و سبزیجات
- 400 گرم گوشت چرخ شده گوساله(کم چربی)
- 1 عدد پیاز رنده شده
- 7 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق مربا خوری فلفل قرمز پودر شده
- 1 قاشق مرباخوری نمک
- 1/2 قاشق چای خوری زیره
- فلفل سیاه
- جعفری ریز خرد شده
برای سس
- 1 قاشق غذاخوری کره
- 1 پیاز
- 1 هویج (رنده شده)
- 1 فلفل قرمز کوچک
- 3 تا 4 قارچ بزرگ (ریز خرد شده)
- 150 میلی لیتر خامه
- 150 میلی لیتر شیر
- 1 قاشق غذاخوری نشاسته
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- جعفری ریز خرد شده
- پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
روش تهیه ساندویچ همبرگر با سس خامه و سبزیجات
برای شروع ابتدا مواد همبرگر را در ظرفی بریزید و خوب ورز دهید و بعد شکل دهید، 3 تا 4 قاشق غذاخوری روغن را در تابه داغ کنید و کوفته ها را با درجه حرارت زیاد سرخ کنید و در ظرف پخت قرار دهید.
نیازی به پخت کامل نیست،فقط هر دو طرف آن تغییر رنگ دهند، در همان ماهیتابه کره را اضافه کرده و شروع به تفت دادن پیاز کنید.
سپس فلفل، قارچ، هویج را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
سپس در یک ظرف جداگانه شیر و خامه را مخلوط کرده و نشاسته را اضافه کرده و مجدد خوب مخلوط کرده و داخل تابه بریزید.
بعد ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید تا سس غلیظی به دست آید و در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
سپس سس را با ملاقه روی همبرگرها بریزید و روی آن پنیر بپاشید و در ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید تا همبر گر ها کامل پخته و پنیر آب شود و روی آن برشته و طلایی شود، نوش جان