حلوای شیر دارچین یه حلوای بسیار خوشمزه آوردم. این حلوا با شیر و دارچین درست شده یه عطر و طعم و مزه خاصی داره خیلی متفاوت با حلواهای دیگه ست حتما امتحان کنید.


مواد لازم برای تهیه حلوای شیر دارچین

  • آرد گندم یک پیمانه
  • شکر یک و یک دوم پیمانه
  • روغن مایع دو سوم پیمانه
  • شیر دو پیمانه
  • گلاب یک سوم پیمانه
  • دارچین دو قاشق چای‌خوری
  • زعفران به میزان لازم

دستور پخت حلوای شیر دارچین با آرد گندم و روغن مایع

طرز تهیه حلوای شیر دارچین با آرد گندم و روغن مایع

برای شروع ابتدا شیر و شکر رو بریزین داخل قابلمه و بزارین رو حرارت فقط تا وقتی که شکر حل بشه.

نیازی به جوشیدن شیر نیست. بعد زعفران و دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید و از رو حرارت بردارین گلاب رو بهش اضافه کنید و بذارید کنار.

در ادامه یک پیمانه آرد رو یک مرتبه الک کنید بریزید داخل ماهیتابه و بذارین رو حرارت کم و مدام هم بزنید تا خوب تفت بخوره و کمی تغییر رنگ بده.

سپس روغن مایع رو بهش اضافه کنید و پنج دقیقه با روغن تفت بدید و بعد شهد رو بهش اضافه کنید و مدام هم بزنید تا حلوا جمع بشه

وقتی انگشت میزنید به حلوا نچسبه، حلواتون آماده ست. میتونید با ماسوره یا قالب و… تزیین کنید.

قالبم رو کمی با فرچه روغن مایع زدم، خیلی کم فقط یه کوچولو چرب بشه همین نه بیشتر. بعد حلوا رو ریختم داخل قالب و با پشت قاشق فشرده کردم و خوب فشار دادم و روش رو صاف کردم.

بعد ده دقیقه خیلی راحت برگردوندم و تزیین کردم .

نکات مهم و فوت وفن های تهیه حلوای شیر دارچین

  • اگه دوست دارید این حلوا رو با ماسوره تزوین کنید، حتما نصف پیمانه شیر اضافه تر بریزن که راحت تر ماسوره بخوره تو دستور دو پیمانه شیر بود شما دونیم پیمانه شیر استفاده کنید. این فقط برای زمانیه که میخوایو با ماسوره کار کنید وگرنه همون مقدار دستور کافیه.
  • شاید براتون سوال باشه که از روغن مایع استفاده کردید روغن پس میده یا نه. با اینکه در این حلوا نه روغن جامد نه کره داره اصلا به هیچ عنوان روغن پس نمیده و همه به خورد حلوا میره.
  • رنگ حلوا هم بستگی به نوع تفت ارد اندازه استفاده از زعفران و نور داره.
  • لطفا دستور رو قبل شروع کار خوب مطالعه کنید.
  • جوشیدن شهد یا نجوشیدن شهد رو که تو دستور گفتم دقت داشته باشید.
  • زمان و حرارت مناسب برای تفت آرد اینا همه برای داشتن یه حلوای خوب خیلی موثره.
  • ارد باید خوب تفت بخوره و تغییر رنگ بده به شکل نسکافه ای ولی این رنگ با سوزوندن آرد نباید حاصل بشه بلکه با کمی صبوری و حرارت پایین و مدام هم زدن.
  • برای تزیین حلوای شیر دارچین یه مقدار کمی از حلوا رو نگه داشتم و ازش توپک های بزرگ و کوچیک و متوسط درست کردم و هر کدوم رو جدا تو پودر دارچین، پسته، نارگیل و گل محمدی غلتوندم و گذاشتم رو حلوا.