می‌دونید حلوا کراچی پاکستانی مشابه کدوم دسر ایرانی هست؟ این حلوای پاکستانی ماندگاری خیلی خوبی داره و میتونید چندین ماه تو یخچال ازش نگهداری کنید.

مواد لازم برای تهیه حلوای کراچی پاکستانی

  • آب ۲ لیوان
  • شکر ۲ لیوان
  • پودر هل ½ قاشق چای خوری
  • نشاسته ی ذرت ۱ لیوان
  • آب برای درست کردن دوغآب ذرت ⅓ لیوان
  • رنگ خوراکی زرد یا نارنجی
  • کره ۶ قاشق غذاخوری
  • بادام هندی ¼ لیوان
  • بادام درختی ¼ فنجان
  • مغز تخمه ¼ فنجان

می تونید از هر مغز آجیل دلخواهی استفاده کنید.

طرز تهیه حلوا کراچی پاکستانی

طرز تهیه حلوای پاکستانی
ابتدا نشاسته رو همراه ⅓ لیوان آب با هم ترکیب کنین تا کاملاً نشاسته حل شود.

در یک تابه مغزیجات خرد شده را با کره حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها طلایی قهوه ای شود.

۱ لیوان آب و شکر را با هم در تابه ای بریزید و روی حرارت متوسط اجازه دهید شکر حل شود.

پودر هل و ترکیب نشاسته ی ذرتی که درست کرده اید به شکر اضافه و مدام هم بزنید تا ترکیب غلیظی به دست آید.

حرارت را کم کرده و رنگ دلخواه اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شوند. ۲ قاشق غذاخوری کره اضافه و ۵ دقیقه به هم زدن ادامه دهید.

برای بار دوم ۲ قاشق غذاخوری کره اضافه و باز ۵ دقیقه هم بزنید تا حلوا بپزد.

حدود ۹۰ درصد آجیل برشته را اضافه کرده و باز هم ۲ قاشق غذاخوری کره اضافه و آنقدر هم بزنید که حلوا قوام پیدا کرده و از دیواره های ظرف جدا شود.
کف قالب مورد نظر را با کره خوب چرب کنید و آجیل باقی مانده را کف آن بپاشید.

حلوا را داخل قالب ریخته و خوب صاف کنید. روی قالب را پوشانده و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید سپس برش زده و میل کنید.

نوش جان