میدونید حلوا کراچی پاکستانی مشابه کدوم دسر ایرانی هست؟ این حلوای پاکستانی ماندگاری خیلی خوبی داره و میتونید چندین ماه تو یخچال ازش نگهداری کنید.
مواد لازم برای تهیه حلوای کراچی پاکستانی
- آب ۲ لیوان
- شکر ۲ لیوان
- پودر هل ½ قاشق چای خوری
- نشاسته ی ذرت ۱ لیوان
- آب برای درست کردن دوغآب ذرت ⅓ لیوان
- رنگ خوراکی زرد یا نارنجی
- کره ۶ قاشق غذاخوری
- بادام هندی ¼ لیوان
- بادام درختی ¼ فنجان
- مغز تخمه ¼ فنجان
می تونید از هر مغز آجیل دلخواهی استفاده کنید.
طرز تهیه حلوا کراچی پاکستانی
ابتدا نشاسته رو همراه ⅓ لیوان آب با هم ترکیب کنین تا کاملاً نشاسته حل شود.
در یک تابه مغزیجات خرد شده را با کره حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها طلایی قهوه ای شود.
۱ لیوان آب و شکر را با هم در تابه ای بریزید و روی حرارت متوسط اجازه دهید شکر حل شود.
پودر هل و ترکیب نشاسته ی ذرتی که درست کرده اید به شکر اضافه و مدام هم بزنید تا ترکیب غلیظی به دست آید.
حرارت را کم کرده و رنگ دلخواه اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شوند. ۲ قاشق غذاخوری کره اضافه و ۵ دقیقه به هم زدن ادامه دهید.
برای بار دوم ۲ قاشق غذاخوری کره اضافه و باز ۵ دقیقه هم بزنید تا حلوا بپزد.
حدود ۹۰ درصد آجیل برشته را اضافه کرده و باز هم ۲ قاشق غذاخوری کره اضافه و آنقدر هم بزنید که حلوا قوام پیدا کرده و از دیواره های ظرف جدا شود.
کف قالب مورد نظر را با کره خوب چرب کنید و آجیل باقی مانده را کف آن بپاشید.
حلوا را داخل قالب ریخته و خوب صاف کنید. روی قالب را پوشانده و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید سپس برش زده و میل کنید.
نوش جان