حلوا خشک گیلان یه حلوای بسیار عالی و خوشمزهست. این حلوا خشک شمال بافت خیلی تردی داره خوشمزگی این حلوا هرچی بگم کم گفتم. امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه حلوا خشک گیلانی
- روغن جامد یک پیمانه (یا کره)
- آرد برنج ۳ لیوان فرانسوی دستهدار
- آرد شیرینی یک لیوان فرانسوی دستهدار
- پودر هل یک قاشق غذاخوری
- دارچین یک قاشق چایخوری
- گردو پودر شده نصف لیوان فرانسوی دستهدار
- زعفران دم کرده یک قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه شربت حلوا
- آب یک لیوان فرانسوی دستهدار
- شکر نصف لیوان فرانسوی دستهدار
- شیره انگور نصف لیوان فرانسوی دستهدار
آموزش دستور پخت حلوا خشک شمالی با آرد گندم و آرد برنج
برای شروع ابتدا شربت رو آماده میکنیم.
برای تهیه شربت آب و شکر رو روی حرارت بگذارید تا حل بشه و بجوشه. سپس شیره انگور رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید تا کمی خنک بشه.
مخلوط آرد شیرینی و آرد برنج رو الک کنید و خوب تفت بدید تا کاملا بوی خامی آرد گرفته بشه. ولی رنگ آرد نباید خیلی تغییر کنه.
سپس روغن رو بهش اضافه کنید و دوباره خوب تفت بدید. حالت آرد پودری میشه، اما اصلا نباید روغن دوباره بهش اضافه کنید.
همون مقدار دستور کافیه. سپس پودر دارچین و هل رو هم اضافه کنید. نصف پیمانه پودر گردو داخل آرد تف داده شده بریزید و مخلوط کنید.
حالا حرارت رو خاموش کنید و بذارید موادتون یکم سرد بشه.
بعد شهد حلوا رو اضافه کنید و خوب ورز بدید.
یک ظرف دیوارهدار با ابعاد ۲۰ در ۲۰ سانتیمتر رو انتخاب کنید و کف و دیوارههای ظرف رو چرب کنید و مواد حلوا رو بریزید داخل ظرف و با یک پلاستیک فریزر رو حلوا تون رو صاف کنید و با مغز پسته تزئین کنید.
به هر صورتی که دوست داشتید برش بزنید و نوش جان کنید.