حلوا بوتیکی یک حلوای خاص و زیبا و خاص و مدرن و بسیار خوشمزه ست! این حلوای بوتیکی در عین زیبایی و شکیل بودن بسیار خوشمزه و ترد هست و برای مناسبت ها و مهمانی ها تون بسیار مناسب و زیباست.
مواد لازم برای تهیه حلوا بوتیکی
- مواد لازم آرد سفید ۲۵۰ گرم
- آرد نخودچی ۱۵۰ گرم
- پودر قند ۲۰۰ گرم
- کره ۱۰۰ گرم
- روغن نیمه جامد ۱۰۰ گرم
- پودر هل یک قاشق غذاخوری
- پودر پسته ۲ غذاخوری
- پودر گل محمدی ۱ قاشق غذاخوری شکلات شیری یا تلخ ۳۰ گرم
- شکلات سفید ۸۰ گرم
دستور تهیه حلوا بوتیکی شکلاتی، پسته و گل سرخ
برای شروع ابتدا آرد سفید رو در تابه با حرارت ملایم ۲۰ دقیقه تفت میدیم تا بوی خامی آرد برطرف شه ولی تغییر رنگ نده.
بعد آرد نخودچی را اضافه می کنیم ده دقیقه دیگه با آرد نخودچی تفت میدیم با حرارت ملایم آردها را از تابه خارج میکنیم الک میکنیم و دوباره به تابه برمیگردونیم.
روغن جامد و کره رو اضافه میکنیم ده دقیقه دیگه با حرارت ملایم با تفت میدیم و در این زمان پودر قند و پودر هل رو بهش اضافه می کنیم و حرارتو خاموش میکنیم.
اگر احساس کردید حلواتون خیلی خشک هست کمی روغن یا کمی کره در مرحله بهش اضافه کنید.
وقتی خوب مخلوط شد حلوا را به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم و یک قسمت شکلات تیره بن ماری شده و به سه قسمت دیگه پودر گل سرخ و زعفران و پودر پسته اضافه و مخلوط میکنیم.
شکلات سفید بن ماری شده بین سه قسمت تقسیم میکنیم و خوب هم میزنیم و در قالب های سیلیکونی میریزیم در فریزر به مدت یک ساعت میذاریم تا خودشو کامل بگیره.
بعد از اون از فریزر بیرون میاریم به راحتی از قالب سیلیکونی جدا می کنیم و با هر چیزی که دوست داشتیم تزئین می کنیم.
من برای تزئین حلوا بوتیکی از شکلات سفید بن ماری شده و پودر گل سرخ و خلال پسته استفاده کردم.
امیدوارم این آموزش براتون مفید بوده باشه.
طرز تهیه حلوا بوتیکی نارگیلی
این حلوای خوشمزه جزو حلواها بوتیکی یا مدرن هستش. میتونید بجای پودر هل، زنجبیل بریزید یا کلا حذف کنید تا فقط حلوا، عطر نارگیل داشته باشه.
مواد لازم برای تهیه حلوا بوتیکی نارگیلی
- آرد سفید 135 گرم
- پودر نارگیل آسياب شده 65 گرم
- پودر قند 70 گرم
- پودر هل نصف ق چ
- کره به دمای محیط رسیده 80 گرم(یا روغن جامد 70 گرم)
طرز تهیه
آرد سفید را با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود اما دقت کنید تغییر رنگ ندهد. کره یا روغن جامد را اضافه و روی حرارت خیلی کم مخلوط و یکدست کنید.
سپس حرارت را خاموش، و پودر نارگیل، پودر هل و پودر قند را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
خوب با پشت قاشق فشار بدید تا منسجم شود.
این حلوا حالت پودری داره، اگه با فشرده کردن اصلا نتوانستید مواد را منسجم کنید یه ذره روغن مایع اضافه و مخلوط کنید.
حالا به دو صورت میتوانید حلوا را آماده سرو کنی.
مواد را در قالب چهارگوش پهن و فشرده کرده و در یخچال قرار دهید تا سفت و قابل برش دادن شود.
مواد را در قالب های سیلیکونی کوچک ریخته فشرده کنید و در یخچال بگذارید تا سفت و قابل برگرداندن شود (قالب نیاز به چرب کردن ندارد)
نکته: میتوانید به نصف حلوا، کمی پودر کاکائو الک شده اضافه و مخلوط کنید تا حلوای دورنگ داشته باشید.
طرز تهیه حلوا بوتیکی شکلاتی با شکلات تلخ
مواد لازم:
- آرد سفید: یک پیمانه
- آرد نخود چی: نصف پیمانه
- کره: یه عدد پنجاه گرمی
- روغن جامد: حدود یک سوم لیوان
- پودر قند: سه چهارم لیوان
- پودر زنجیل: یک ق چ
- ۸۰ گرم شکلات تلخ
- ۱۰۰ گرم شکلات سفید
طرز تهیه:
اول آردتون رو الک کنید و روی حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه تفت بدین تا خامی ارد گرفته شه.
بعد بهش آرد نخود چی الک شده رو اضافه کنین و باهم مخلوط کنین و مجدد حدود یک ربع تا ۲۰ دقیقه تفت بدی. بهشون کره و روغن جامد رو اضافه کنین و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت بدین.
بعد پودر قند و زنجبیل الک شده رو هم اضافه کنید و کاملا مخلوط کنین و از روی حرارت بردارین.
تو این فاصله شکلات سفید و شکلات تلخ را توی ظرف های جداگانه روی بخار اب به صورت بن ماری ذوب کنین و سپس مواد حلوا را به دو قسمت نامساوی تقسیم کنید.
یه قسمت بیشتر باشه و داخل ۲ تا ظرف مجزا بریزین. به اون قسمت که یکم کمتره شکلات تلخ اضافه کنین و مخلوط میکنیم و به نصف دیگه که ببشتره شکلات سفید اضافه کنین و با قاشق خوب مخلوط کنین.
بعد از حلوای شکلاتی تون قاشق قاشق و کم کم به حلوای شکلات سفید اضافه کنید و به حالت دورانی و به آرامی مخلوط کنین در حدی که کامل میکش نشه و دو رنگی و مرمری بشه.
در نهایت موادتون رو داخل قالب سیلیکونی دلخواهتون بریزین و قالب رو چند بار به سطح میزتون بکوبین تا هوا داخل مواد نمونه و حدود نیمساعت داخل فریزر بذارین تا سرد بشه و خیلی راحت از قالب دربیاد. خیلی شیک وخوشمزه اس حتما امتحانش کنین. نوشجونتون
طرز تهیه حلوا بوتیکی شکلاتی با پیمانه لیوان
برای یک حلوای بوتیکی شکلاتی نیاز داریم به:
- آرد قنادی ۱۲۰ گرم (حدودا یک لیوان فرانسوی)
- آرد نخودچی ۶۰ گرم (حدودا نصف لیوان )
- پودر قند ۵۰ گرم (تقریبا یک سوم لیوان)
- کرهی نرم شده ۸۰ گرم (میتونید ترکیب روغن جامد با کره هم بریزید)
- دارچین و زنجبیل نصف قاشق چای خوری(قابل حذف)
- شکلات از هر رنگ ۱۵۰ گرم
دقت کنید ارد قنادی اصلا نباید موقع تفت دادن تغییر رنگ بده، حتما حرارت ملایم باشه در تمام مراحل.
پودر قند رو حتما الک کنید، چون اگه نکنید گلوله میشه.
بعد از تفت خوردن ارد ها یکبار الکشون کنید، مجدد به تابه برگردونید. این کار توی کیفیت نهایی خیلی تاثیر داره.
اگه بعد از ریختن شکلات بافت حلوا لطیف نشد میتونید شکلات بیشتری بریزید.
حدود دوساعت توی یخچال بمونه به راحتی از قالب جدا میشه.
اگه قالب سیلیکونی ندارید توی ظرف بریزید، سطحش رو صاف کنید و بعد از گذاشتن داخل یخچال برش بزنید.