حلوا بحرینی با نشاسته ذرت و شیر خشک خوشمزه ترین و متفاوت ترین حلوایی که تا به حال درست کردم فقط کافیه یکبار امتحانش کنید مطمئنم شما هم مثل من عاشقش میشید.
مواد لازم برای تهیه حلوا بحرینی
مواد لازم برای شربت
- شکر ۲ لیوان
- آب ۱ و ۱/۲ لیوان
- گلاب ۱/۲ لیوان
- زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا
- پودر هل ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای حلوا
- ۱ لیوان آرد قنادی
- ۱ لیوان نشاسته ذرت
- ۱ لیوان شیرخشک شیرین قنادی
- ۱ لیوان مخلوط روغن مایع وکره (به اضافه حدود نصف لیوان یا بیشتر که باید کم کم بریزیم تا حلوا به غلظت مناسب برسه)
دستور پخت حلوا بحرینی با نشاسته ذرت و شیر خشک قنادی
اول شربت رو آماده می کنیم. شکر، آب،گلاب، زعفران و هل رو توی ظرف بریزید کمی هم بزنید و روی حرارت بزارید تا به جوش بیاد و شکر حل بشه بعد از روی حرارت بردارید. کنار بزارید تا شربت کاملا سرد بشه.
برای حلوا اول آرد قنادی رو با حرارت ملایم یک ربع تفت بدید تا کمی تغییر رنگ بده بعد از روی حرارت بردارید. کنار بزارید تا کاملا سرد بشه.
یک دور الک کنید و نشاسته ذرت و شیر خشک شیرین قنادی روبا الک بهش اضافه کنید. آردها رو مخلوط کنید. مخلوط روغن و کره رو اضافه کنید.
با حرارت خاموش روغن روبه خورد آرد بدید. حرارت روروشن کنید و کم کم روغن مایع رو اضافه کنید تا مواد کمی شل بشه و به راحتی بتونید هم بزنید.
با حرارت ملایم به هم زدن ادامه بدید تا به رنگ نسکافه ای در بیاد. اگه وسطای کار خیلی سفت شد میتونید دوباره کمی روغن اضافه کنید.
از روی حرارت بردارید و بزارید کاملا سرد بشه. در نهایت شربت خنک روبه موادی که خنک شده اضافه کنید.
دوباره روی حرارت بزارید و هم بزنید تا کمی غلیظ بشه. دقت کنید حلوای عربی نباید زیاد سفت بشه همین که کمی غلیظ بشه کافیه. به ظرف سرو منتقل کنید وموقعی که از حرارت افتاد به دلخواه تزئین کنید.