یه حلیم بادمجون با گوشت گوسفندی که خیلی خیلی خوشمزه و مجلسیه و به دلیل استفاده از گوشت گوسفندی کشدار و درجه یکه!


مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان با گوشت گوسفندی برای ۵ تا ۶ نفر

  • بادمجان ۱ کیلو
  • عدس ۱ فنجان
  • برنج ۱/۲ فنجان (نصف فنجان)
  • گوشت گوسفندی ۳۰۰ تا ۵۰۰ گرم (هرچقدر بیشتر خوشمزه تر)
  • پیاز بزرگ ۳ عدد
  • نعناع خشک ۱ قاشق غذاخوری پر
  • کشک ۱ فنجان
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • گردو (اختیاری) من نزدم

دستور پخت حلیم بادمجان با گوشت گوسفندی

طرز تهیه حلیم بادمجان با گوشت گوسفندی

یک عدد پیازو تو روغن تفت بدین تا تغییر رنگ بده،گوشتو به پیاز اضافه و باهم تفت بدین، فلفل و زردچوبه بزنید و ۱ دقیقه دیگه تفت بدین.

روی گوشت آب بریزین و درب قابلمه رو بزارید تا گوشت کاملا پخته و نرم بشه.

تو این فاصله بادمجونارو پوست بگیرید، ورقه کنید و به مدت نیم ساعت داخل آب نمک قرار بدین تا تلخی بادمجون گرفته بشه و روغن کمتری جذب کنه.

سپس بادمجونارو آبکشی و خشک کنید.

بادمجونارو تو روغن سرخ کنید و کنار بزارید.

وقتی گوشت کاملا پخته شد ، برنج و عدس از قبل خیس خورده رو به گوشت اضافه کنید و مجدد درب قابلمه رو ببندین تا عدس و برنج هم کاملا پخته و شکفته بشن.

وقتی عدس و برنج کاملا نرم و پخته شدن، نمک و بادمجونای سرخ شده رو اضافه کنید و اجازه بدین همه مواد باهم بپزه تا بادمجونا کاملا نرم بشن (اگه آب مواد کم شده بود میتونید آبجوش یا آب گوشت اضافه کنید.)

تو این فاصله ۲ تا پیاز بزرگ رو خلالی خرد و در روغن سرخ کنید تا طلایی بشه.

سپس کمی زردچوبه و نعناع خشک اضافه کنید و بعد از ۱ دقیقه شعله رو خاموش کنید (حواستون باشه نعناع زود میسوزه و تلخ میشه.)

وقتی بادمجونا کاملا نرم و پخته شدن، همه مواد رو با گوشتکوب دستی بکوبید تا یکدست بشن.

پیاز و نعناع داغ رو به مواد گوشت و بادمجان اضافه و مخلوط کنید.

درب قابلمه رو ببندین و بزارید حلیم بادمجان به مدت نیم ساعت روی حرارت خیلی ملایم جا بیفته (اگه حلیم بادمجان سفت بود آبجوش یا آبگوشت اضافه کنید.)

بعد از نیم ساعت کشک را اضافه و مخلوط کنید. (اگه گردو داشتین همراه کشک اضافه کنید.)

بعد از ۱۰ دقیقه آمادست.

نوش جان

طرز تهیه حلیم بادمجان بدون گوشت