پیتزا با مرغ چرخ کرده و قارچ رو میتونید بدون فر و داخل تابه با خمیر فوری درست کنید. در ادامه با طرز تهیه پیتزا با مرغ چرخ کرده مرحله به مرحله آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا با مرغ چرخ کرده بدون فر
- سینه مرغ 1 عدد کامل
- نان پیتزا نیمه آماده 4 عدد
- پنیر پیتزا 400 گرم 2 (لیوان فرانسوی دستهدار)
- قارچ یک بسته کوچک (250 گرم)
- سس کچاپ به مقدار لازم
- ذرت کنسروی یا پخته 2 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمهای 1 عدد کوچک
- زیتون 8 عدد
- پیاز 1 عدد
- نمک 1 قاشق مرباخوری
- آویشن 1 قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه نصف قاشق چایخوری
با این مقدار مواد اولیه میتونید 4 عدد پیتزای متوسط آماده کنید.
طرز تهیه پیتزا با مرغ چرخ کرده تابه ای بدون فر
مرحله اول، چرخ کردن مرغ
سینه مرغ رو چرخ کنید با داخل غذاساز بریزید و میکس کنید. سپس پیاز رو رنده کنید یا ریز خرد کنید. داخل تابه مقداری روغن بریزید و پیاز رو کمی تفت بدید. سپس مرغ چرخ گرده رو اضافه کنید. حدود 10 دقیقه بعد، وقتی که رنک مرغ برگشت و پخت، کمی نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید.
مرحله دوم، خرد کردن قارچ و فلفل دلمهای
قارچ رو به صورت ورقهای و باریک خرد کنید. وسط فلفل دلمهای رو خالی کنید و به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله سوم، تفت دادن قارچ
یک ماهیتابه رو روی حرارت بذارید. کمی روغن بریزید و قارچ رو اضافه کنید. سپس کمی آبلیمو روی قارچ بریزید و قارچ رو کمی تفت بدید تا آب قارچ کشیده بشه و سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم، سس زدن به نون
کف تابه رو کمی چرب کنید و نون پیتزا رو داخل تابه بذارید. روی خمیر پیتزا نیمه آماده رو به صورت دایرهای سس کچاپ یا به دلخواه سس تند بریزید. سپس با پشت یک قاشق غذاخوری سس رو پخش کنید به طوری که همه قسمتهای نون به غیر از کنارههای نون (حدود یک سانتیمتر) بدون سس باقی بمونه.
مرحله پنجم، ریختن مواد روی نون
کمی پنیر پیتزا روی نون که سسی شده بریزید. این کار باعث چسبیدن مواد به نون میشه. سپس مقداری مرغ چرخ کرده رو بریزید و روی نون پخش کنید. روی مرغ یک لایه قارچ بچینید.
سپس روی مواد رو با پنیر پیتزا کامل بپوشونید و روی پنیر کمی ذرت، کمی فلفل دلمه خرد شده و زیتون خرد شده بریزید. در ادامه روی پیتزا با اسپری آب باش یک مرتبه آب اسپری کنید و در آخر مقداری پودر آویشن بپاشید.
مرحله ششم، پختن پیتزا داخل تابه
سپس حرارت رو روی کم تنظیم کنید و تابه روی شعله پخشکن بذارید. اگه درب ماهیتابهای که برای پخت پیتزا استفاده کردید سوراخ خروج هوا نداره، درب قابلمه دمکن بپیچید و وقتی که پنیر روی پیتزا کامل آب شد، پیتزا آماده شده.
پیتزای مرغ چرخ کرده رو از تابه خارج کنید و روی تخته بذارید، سپس کمی آویشن روش بپاشید و سپس با کاتر یا یک چاقوی بزرگ برش بزنید و نوش جان کنید.