دمپخت لوبیا سبز یه غذای ساده و سالم و خوشمزه هست که برای افرادی که گیاه خوار هستند هم انتخاب مناسبیه. دمپخت لوبیا سبز رو با گوشت چرخ کرده یا مرغ هم میشه درست کرد. در ادامه با دستور پخت دمپخت لوبیا سبز بدون گوشت مرحله به مرحله آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه دمپخت لوبیا سبز ساده بدون گوشت
- برنج 4 پیمانه
- لوبیا سبز خرد شده 2 پیمانه
- گوجه متوسط 4 عدد
- پیاز متوسط 2 عدد
- رب گوجه 1 قاشق غذاخوری سر خالی
- نمک 1 قاشق مرباخوری
- فلفل 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
- زیره نصف قاشق چایخوری
دستور پخت دمپخت لوبیا سبز بدون گوشت
مرحله اول، خرد کردن لوبیا سبز
لوبیا سبز رو بشویید و سر و ته لوبیا رو جدا کنید، سپس لوبیا ها رو به قطعاتی حدود 1 تا 2 سانتیمتر خرد کنید.
مرحله دوم، رنده کردن گوجه فرنگی
گوجه فرنگی ها رو رنده کنید و پوستش رو جدا کنید.
مرحله سوم، آماده کردن پیاز داغ
پیاز ها رو پوست بگیرید و به صورت نگینی باریک خرد کنید، داخل تابه کمی روغن بریزید و پیاز رو تفت بدید تا طلایی بشه. سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زیره رو اضافه کنید و کمی تفت بدید. کمی بعد رب گوجه رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه.
مرحله چهارم، پختن لوبیا سبز
گوجه فرنگی رنده شه رو داخل تابه پیاز داغ بریزید و سپس لوبیا سبز خرد شده رو هم اضافه کنید. وقتی که آب گوجه فرنگی شورع به جوشیدن کرد، حرارت رو کم کنید و زمان بدید تا آب گوجه کشیده بشه و لوبیا سبز بپزه.
مرحله پنجم، مخلوط کردن مواد با برنج
برنج رو که از قبل به همراه کمی نمک خیس کرده بودید رو روی حرارت بذارید و وقتی که آب برنج به جوش اومد، مخلوط پیاز داغ، گوجه رنده شده و لوبیا سبز رو داخل برنج بریزید و وقتی که آب برنج کشیده شد، چند تکه کره روی برنج بذارید و برنج رو دم بذارید.
زیر قابلمه شعله پخشکن بذارید و درب قابلمه رو دمکن بپیچید. حدود 40 تا 50 دقیقه زمان بدید تا دمپخت لوبیا سبز بدو گوشت دم بکشه و آماده بشه.
مرحله ششم، سرو دمپخت لوبیا
دمپخت لوبیا رو میتونید به همراه تخم مرغ نیمرو، ترشی و سالاد شیرازی سرو کنید و از این غذای ساده و خوشمزه لذت ببرید.