گلت کدوحلوای درست کردم و جاتون خالی داغ داغه با چایی خیلی چسبید. این گلت پر از عطره دارچین و هل. امیدوارم درست کنید و در کنار عزیزانتون لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه گلت کدو حلوایی

  • آرد 100 گرم
  • کره 50 گرم
  • پودرقند 1 قاشق غذاخوری
  • نمک نوک قاشق چای‌خوری
  • آب یخ 2 قاشق غذاخوری

مواد میانی

  • گردو خردشده 2 قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای 1 قاشق غذاخوری
  • کدو حلوایی 200 گرم
  • شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری
  • هل ۱ قاشق مرباخوری
  • دارچین ۱ قاشق مرباخوری
  • میخک ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • جوزهندی ۱/۸ قاشق چای‌خوری
  • کره 1 قاشق غذاخوری

دستور پخت گلت کدو تنبل فرانسوی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه گلت کدو حلوایی فرانسوی خوشمزه و مجلسی

برای شروع ابتدا آرد، پودرقند و نمک را در غذاساز می ریزیم و کره نرم شده و خنک را به آن اضافه می کنیم.

غذاساز را چند پالس می زنیم تا به مخلوط شنی شکل برسیم.

سپس آب خیلی خنک را به تدریج اضافه می کنیم تا خمیر شکل بگیرد. (به محض شکل گرفتن خمیر، هم زدن را قطع می کنیم.)

خمیر را روی سطح کار می گذاریم و با پاشنه دست مانند خمیر را یکدست می کنیم.

خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و در یخچال بمدت 1 ساعت استراحت می دهیم.

بعد از 1 ساعت، خمیر را دو قسمت کرده و روی کاغذ روغنی بصورت گرد با وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز میکنیم.

1 قاشق از مخلوط گردو ریز خرد شده وشکر را در وسط آن ریخته و روی آن را با مخلوط کدو حلوایی پوشش می دهیم.

دور خمیر را جمع کرده و روی آن رومال تخم مرغ زده و به دلخواه با خلال یا پرک بادام تزیین می کنیم.

کاغذ روغنی را در سینی فر گذاشته و در فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده بمدت 30 دقیقه قرار می دهیم تا روی گلت ها طلایی شود.

بعد از پخت روی مواد میانی را با فرچه، کمی بریلو یا مربای زردآلوی رقیق شده می زنیم (دلخواه) و اطراف آن را با پودرقند تزیین می کنیم.

نکته: گلت کدو حلوایی را حتما بصورت گرم سرو کنید.

طرز تهیه مواد میانی

برای تهیه مواد میانی کدو را پوست گرفته و به قطعات مکعبی خرد کرده و با شکر و ادویه جات مخلوط کرده و روی حرارت ملایم با درب بسته قرار می دهیم تا آب انداخته و نرم شود و آب آن تیخیر شود. بعد کره را اضافه می کنیم. اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود.

نوش جان.

نکات مهم تهیه گلت کدو حلوایی

  • این خمیر اصلا نیاز به ورز دادن ندارد و اگر ورز داده شود و گرمای دستتان به آن منتقل شود، بافت نهایی خوبی نخواهید داشت.
  • می توانید برای مواد میانی، شکر را حذف کنید و کدو را با شیره انگور مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید.