قطاب با ماست و روغن جامد با ماندگاری بالا و خوشمزه! خوش قلق ترین خمیر قطاب اونم بدون تخم مرغ که ماندگاری طولانی داره و برای عید و مناسبتها خیلی عالیه!

مواد لازم برای تهیه قطاب با ماست و روغن جامد بدون تخم مرغ

مواد لازم برای خمیر

  • روغن جامد ۹۰ گرم (۱/۲ لیوان)
  • ماست ۱۲۰ گرم (۱/۲ لیوان)
  • آرد ۲۰۰ گرم (۱و ۱/۳ لیوان)
  • پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری

مواد میانی

  • مغزیجات دلخواه ۱ لیوان پر
  • پودر نارگیل ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر هل ۱ قاشق مرباخوری
  • گلاب ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر قند ۱/۳ لیوان (اگه دوس داشتید شیرین تر باشه ۲ ق بیشتر بریزید)
  • میزان و نوع مغزیجات دلخواه حتی میتونید فقط پودرنارگیل یا فقط یه نوع مغز استفاده کنید

طرز تهیه قطاب با ماست و روغن جامد بدون تخم مرغ

طرز تهیه قطاب با ماست و روغن جامد بدون تخم مرغ
برای شروع ابتدا روغن، ماست، پودرهل و بکینگ پودر رو با قاشق مخلوط کنید بعد آرد رو طی ۲-۳ مرحله اضافه کنید. با دست خمیر رو جمع کنید و روشو بپوشونید و نیو ساعت تو دمای محیط بهش استراحت بدید.

تو این فاصله مواد میانی رو آماده میکنیم.

مغزیجات رو به همراه پودرنارگیل آسیاب کنید بعد پودر قند و پودر هل رو بهش اضافه کنید.

گلاب رو کم‌کم بریزید و‌مواد رو ماساژ بدید تا منسجم بشه حواستون باشه گلاب زیاد باعث میشه قطاب موقع سرخ شدن ترک بخوره.

به اندازه یه گردو (۱۵ گرم) از خمیر بردارید از مواد میانی که به اندازه یه فندق درشت (۸ گرم) از قبل آماده کردید وسطش بزارید و بپیچید.

میتونید قطاب ها رو تو روغن داغ به صورت شناور سرخ کنید یا مثل من تو فر بزارید.

تو فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بزارید بپزه.

قطاب که تو فر پخته میشه رنگش سفیده اگه میخواید مثل قطابی که تو روغن سرخ شده طلایی بشه و رنگ بگیره قبل از اینکه بزارید تو فر یه کم روغن روش اسپری کنید یا با روغن مایع رومال کنید.

چند ساعت صبر کنید تا قطاب کاملا سرد بشه بعد تو‌مخلوط پودرقند و هل بغلتونید.

این قطابهای خوشمزه رو تو ظرف در دار مدت خیلی طولانی میتونید نگه دارید.