تو این مطلب آموزش قرابیه ساده با ماندگاری بالا مخصوص عید نوروز رو براتون آوردم. از این خمیر می تونید دو نوع قرابیه درست کنید. من با نصف خمیر قرابیه شکلاتی درست کردم و با نصف دیگه قرابیه هایی ساده درست کردم.
مواد لازم برای تهیه قرابیه ساده ترکیه ای با پیمانه لیوان
- ۱۲۵ گرم کره یا مارگارین در دمای اتاق (من از مارگارین استفاده کردم)
- ۳ قاشق غذاخوری سرپر پودر قند
- ۳ قاشق غذاخوری سرپر پودر نشاسته (از نشاسته ذرت استفاده کنید نتیجه بهتری می گیرید)
- از ۱ فنجان دو بند انگشت کمتر پودر نارگیل
- ۳ لیوان آرد (مقدار آرد می تونه متفاوت باشه کنترل شده اضافه کنید)
این خمیر بکینگ پودر نداره.
مواد لازم تزئین
- ۱ بسته شکلات ذوب شده به روش بنماری
- ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع
دستور پخت قرابیه ساده ترکیه ای
۱. برای تهیه قرابیه همه مواد خمیر به جز آرد رو توی ظرف میریزیم و هم می زنیم تا ترکیب بشن.
۲. آرد رو کم کم و با کنترل به مواد اضافه می کنیم و ورز میدیم تا یه خمیر نرم بشه که به دست نمی چسبه. توی اضافه کردن آرد بعد از لیوان دوم احتیاط کنید کم کم اضافه کنید هر بار ورز بدین تا به قوام برسه. تکه ای از خمیر برمیداریم از توی دستمون راحت شکل گرفت و پخش نشد آماده هست.
۳. از خمیر تکه های که خیلی بزرگ نباشن جدا می کنیم و دایره می کنیم. با دستمون کمی فشار میدیم. با دهانه فنجان به خمیر شکل میدیم از یک سمت شروع کرده و تا سمت دیگه دهانه فنجان رو فشار داده و بهش شکل میدیم.
۴. قرابیه شکل داده شده رو توی سینی فر که از قبل سطحش رو با کاغذ روغنی پوشوندیم می چینیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه تا زیرشون کمی طلایی بشه می پزیمشون.
۵. بعد از اینکه پختن از فر خارج کرده و اجازه میدیم کامل خنک بشن. شکلات تخته ای و روغن مایع رو روی بخار آب به شکلی که بخار توی شکلات نره میذاریم و گاها هم می زنیم تا شکلات ذوب بشه.
۶. نوک قرابیه ها رو به شکلات آغشته کرده و کنار میذاریم تا خنک بشن. بعد از اینکه خنک شدن آماده سرو هستن.
اگه توی ظرف در بسته نگه داری کنید روزها حتی هفته ها ماندگاری داره و تازه می مونه. نوش جان