براتون یه قلیه مرغ با تمبر هندی آوردم، فوق العاده خوشمزهه! قلیه که دیگه میدونید چقد لذیذه حالا شما بیا با مرغ درستش کن نگم که چقد خوبه نگمممممم! همچین با ذوق گفتم براتون که ایشالله فردا ناهار بره تو لیست غذاییتون! با سلیقه همه هم جوره!


مواد لازم برای تهیه قلیه مرغ با تمبر هندی و گشنیز و شنبلیله

  • سینه مرغ خرد شده ۱ عدد
  • سبزی (گشنیز و شنبلیله) نسبت ۳ (گشنیز) به ۱ (شنبلیله)
  • پیاز ۱ عدد
  • تمر هندی نصف بسته
  • رب انار ملس ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • سیر ۳ تا ۴ حبه
  • زعفران به مقدار لازم
  • آرد ۱ قاشق مربا خوری پر

دستور پخت قلیه مرغ با تمبر هندی و گشنیز و شنبلیله

طرز تهیه قلیه مرغ با تمبر هندی

ابتدا سبزی ها را بعد از شستن و خشک شدن ساطوری خرد و در روغن سرخ کنید تا کاملا سرخ بشه.

طرز تهیه قلیه مرغ جنوبی با رب انار

این مرحله بسیار مهمه و در طعم و ظاهر غذا تاثیر داره بعد تمر هندی را عصاره گیری کنید. (به این صورت که تمر را در ظرفی بریزید آبجوش ریخته و هم بزنید تا آب قهوه ای رنگی داشته باشیم یه صافی بردارید و آب تمر رو از هسته و ریشه ها جدا کنید،در واقع مافقط نیاز به آب تمر داریم.)

دستور پخت قلیه مرغ جنوبی

حالا در مرحله اول پیاز را با زردچوبه و فلفل و سیر سرخ میکنیم بعد از ظرف خارج میکنیم و در همان ظرف مرغ های خرد شده را با زعفران سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن کامل مرغ، پیاز و سیر رو دوباره به تایه برمیگردونیم و یه تفت کوچیک میدیم در این مرحله سبزی های کاملا سرخ شده را به مرغ و پیاز اضافه میکنیم و دوباره یه تفت کوچیک.

طرز پخت قلیه مرغ با تمبر هندی

سپس بهش عصاره تمر (آب تمر) را که با مقداری آرد مخلوط کردیم را اضافه میکنیم ما آب دیگه ای اضافه نمیکنیم فقط آب تمر هندی.

آموزش تصویری طرز تهیه قلیه مرغ با تمبر هندی

میتونید هی مرتب آب روی تمر بریزید و عصاره ش رو کامل کامل استفاده کنید.

روش تهیه قلیه مرغ جنوبی با تمبر هندی

بعد از اون رب انار اضافه میکنیم (حتما رب انار ملس باشه چون خود تمر ترشه و اینجوری مزه ها تعدیل پیدا مبکنه) نمک و فلفل غذارو اندازه میکنیم همه مواد را مخلوط و شعله را کم میکنیم تا خورشت جا بیفته و تمام.

طرز تهیه قلیه مرغ با گشنیز و شنبلیله

در کنار کته زعفرانی نوش جان کنید.

پخت قلیه مرغ جنوبی با تمبر هندی

نوش جان