کیک فرانسوی یه کیک خاص و لاکچری و خوشمزه و شیکه. از خوشمزگیش هر چی بگم کمه. یه کیک فرانسوی بدون بیکینگ پودر که داخل کیک از یه کرم خوشمزه استفاده میشه. بافت نرم و منسجمی داره با عطر این کرم خوشمزه.


مواد لازمم برای تهیه کیک فرانسوی بدون بیکینگ

مواد لازم برای تهیه کرم پاتیسیر (Pastry Cream)

  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • تخم مرغ کامل ۱عدد
  • وانیل ۱ قاشق چای‌خوری (وانیل مایع اگه باشه عطرش بیشتر و بهتره)
  • شکر ۳۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۲۰ گرم
  • آرد سفید شیرینی پزی ۱ قاشق غذاخوری (۸ گرم)
  • نمک ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • شیر ۲۵۰ گرم

مواد لازم برای تهیه خمیر کیک

  • کره ۳۰۰ گرم
  • شکر ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۵ عدد (وزنش با پوست ۲۵۰ گرم)
  • وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
  • آرد سفید سه صفر ۳۷۰ گرم
  • نمک ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • کرم تارتار ۱/۲ قاشق چای‌خوری (پودر سفید رنگ)
  • همه کرم پاتیسیر

دستور پخت کیک فرانسوی بدون بیکینگ پودر با کرم پاتیسیر

طرز پخت کیک فرانسوی بدون بیکینگ پودر

برای شروع ابتدا زرده 2 عدد تخم مرغ و یک تخم مرغ کامل رو به همراه شکر و آرد و نشاسته ذرت و وانیل و نمک داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید.

شیر بذارین داغ بشه ولی نجوشه. شیر رو کم کم به مواد اضافه کنید و روی حرارت ملایم بذارین تا غلیظ بشه.

مدام بهم بزنید تا گلوله نشه و بعد روش با نایلون بپوشونید تا خشک نشه و خمیر کیک آماده کنید.

این کرم رو تا گرم هست با خمیر کیک مخلوط میکنیم.

برای تهیه خمیر کیک فرانسوی کره و شکر رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن بزنید تا یکدست بشه. (حدود ۵ تا ۶ دقیقه).

سپس تخم مرغها یکی یکی اضاف و پس از هریک حدود یک دقیقه بزنید.

وانیل بریزید و هر از گاهی اطراف ظرف رو به مرکز بیارین.

سپس آرد،نمک و کرم تارتار رو الک کنید و به تناوب با کرم به مواد تخم مرغی اضافه کنید. اول یک سوم از آرد، بعد نصف کرم، مجدد یک سوم آرد و ….

در ادامه خمیر درون قالب ۲۵ سانت میان تهی که چرب و آردپاشی شده بریزید روش صاف کنید.

چند ضربه به سطح بکوبید تا درون قالب جا بگیره بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۶۰ تا ۷۰ دقیقه بپزید.

با خلال چوبی تست کنید اگه هنوز نیاز به پخت داشت ولی رویه اون برشته شده بود روش فویل بکشید.

پس از خنک شدن روی کیک رو پودر قند بپاشید و از طعم بینظیر این کیک فرانسوی خوشمزه لذت ببرید.

کیک با عطر و طعم پستری کرم واقعا عالیه هیچ تاپینگی این کیک نیاز نداره.

کرم تارتار به انسجام و پف کیک کمک میکنه پس حذف نکنید.