شیرینی فینگر شکلاتی یه شیرینی بدون تخم مرغ و بدون شیر و بدون همزن اما خیلی خیلی خوشمزه و ساده!
دستور پخت این شیرینی فینگر شکلاتی رو چندین بار امتحان کردم و هر بار تغییراتی دادم تا به این شیرینی فینگر شکلاتی عالی و خوشمزه رسیدم. طرز پخت رو طوری که خودم درست میکنم می نویسم (اندازه های مواد رو کمی تغییر دادم.)
با این کاتر، 36 قطعه شیرینی داشتم.بافت تقریبا بیسکویتی داره.
مواد لازم برای تهیه شیرینی فینگر شکلاتی، بدون تخم مرغ و شیر و همزن
- کــره 50 گرم
- پودر قند 25 گرم
- آرد سفید 125 گرم
- پودر کاکائوی دارک 1 قاشق غذاخوری (10 گرم)
- بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
- عسل 80 گرم
- وانیل کمی
- شکلات آب شده شیری یا تلخ برای تزئین مقداری
دستور پخت شیرینی فینگر شکلاتی، بدون تخم مرغ و شیر و همزن
آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و پودر قند را مخلوط و الک کنید.
کره نرم شده در دمای محیط و وانیل و عسل را اضافه، ابتدا با لیسک و سپس با دست یکدست کنید.
خمیر را به ضخامت 2 تا 3 میل بین دو نایلون پهن کنید.
با برشگر دلخواه یا پیتزابر، خمیر را برش های مستطیلی در ابعاد تقریبی 2 در 8 بدهید.
یا مثل من، با کاتر دلخواه، کاتر بزنید و در سینی فر که فویل یا کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.
در فر گرم شده با دمای 175 درجه به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. نذارید بیش از حد توی فر بمونه.
بعد از خنک شدن، هر شیرینی را تا نیمه در شکلات آب شده فرو کنید و روی فویل یا کاغذ روغنی بذارید تا شکلات خودش رو بگیره
نکات مهم و فوت و فن های تهیه شیرینی فینگر شکلاتی
- اگر پودر کاکائوی دارک ندارید 5 گرم از آرد کم و پودر کاکائو را 15 گرم بریزید.
- میتوانید از ادویه دلخواه مثل پودر هل، زنجبیل یا دارچین هم در این شیرینی استفاده کنید.
- اگر کار با خمیر براتون سخت بود، خمیر رو در نایلون پهن و در یخچال کمی استراحت دهید.