فرنی، این پودینگ ایرونی برای من و خیلی از شماها یه غذای نوستالژیه. من که عاشق فرنی هستم و هر چند روز یک بار درستش می کنم. در ادامه با آموزش دستور پخت فرنی گیاهی با آرد برنج بدون نشاسته مرحله به مرحله آشنا میشید.

مواد لازم برای تهیه فرنی گیاهی بدون نشاسته

  • شیر گیاهی یک و نیم پیمانه (از شیر نارگیل یا بادوم  یا سویا هم می تونید استفاده کنید.)
  • آرد برنج یک و یک سوم قاشق غذاخوری
  • شیرین کننده به مقدار دلخواه (حدود قاشق غذاخوری)(شکر سفید یا قهوه ای یا شیره، یا استویا و … )
  • هل کوبیده شده 2 عدد
  • گلاب 2 قاشق غذاخوری

طرز پخت فرنی گیاهی بدون نشاسته با آرد برنج

طرز تهیه فرنی گیاهی بدون نشاسته با آرد برنج خوشمزه و ساده

آرد برنج رو با شیر گیاهی، هل و شیرین کننده تو یه قابلمه کوچیک مخلوط می کنیم و میذاریم رو حرارت متوسط و حسابی هم می زنیم تا به جوش بیاد و غلیظ بشه.

گلاب رو هم همون آخرا اضافه می کنیم که عطرش نره. و مخلوط می کنیم و بعد از چند ثانیه شعله رو خاموش میکنیم و فرنی رو تو ظرف های دلخواهمون می ریزیم و میذاریم یکم سرد بشه و بعد میتونیم بذاریم یخچال که باز هم سرد تر و سفت تر بشه.

در آخر روی فرنی رو با پودر پسته و گل سرخ تزئین می کنیم و بعد هم نوش جان می کنیم.