یه ساندویچ جذاب بدون گوشت و مرغ و البته خیلی هم خوشمزهه که با پنیر و سس پستو درست میشه. هم از پنیر پیتزا ورقه ای میتونید استفاده کنید هم از پنیر کبابی. تو این ساندویچ بادمجان گیاهی، پنیر نه تنها ساندویچمون رو خوشمزه تر می کنه بلکه ارزش غذایی بسیار بالایی هم داره و پر از پروتئین، کلسیم و فسفره که جایگزین مناسبی به جای گوشت و مرغه.
پیشنهاد میکنم زودتر دست بکار شید و این ساندویچ سه سوته خیلی خوشمزه رو درست کنید. حتی اگر ساندویچ گیاهی دوست ندارید هم پیشنهاد میدم اینو حتما حتما درستش کنید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ بادمجان با پنیر
- بادمجان 2 عدد
- پیاز ۱ عدد
- پنیر کبابی ۱/۴ بسته یا پنیر پیتزا ورقه ای
- ریحان تازه یک مشت
- نان باگت ۱ عدد
برای تهیه سس پستوی گوجه
- گوجه خشک ۱ پیمانه
- گردو یا بادام زمینی نصف پیمانه
- پنیر پارمزان نصف پیمانه
- پوره سیر ۱ قاشق مرباخوری
- روغن زیتون مقدار لازم
- فلفل سیاه
- نمک (درصورت لزوم)
دستور پخت ساندویچ بادمجان گیاهی با پنیر و سس پستو بدون گوشت و مرغ
برای شروع ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و بعد از اینکه تلخیش رو گرفتید، ترجیحاً گریل کنید. در تابه یا در فر اینکار را انجام دهید یا میتونید سرخ کنید و روغنش را با دستمال آشپزخانه بگیرید.
بعد از اون سس پستوی گوجه را حاضر میکنیم.
به این صورت که گوجه های خشک را در میکسر میریزیم. (اگر گوجه ها خیلی خشک و چیبسی بودن قبلش چند دقیقه در آب داغ میریزیم و سریع آبکش میکنیم و روی دستمال آشپزخانه تا آبش گرفته بشه.)
بعدش به ترتیب، گردوی پودر شده، پنیر پارمزان، فلفل سیاه، من نمک نزدم چون پنیر نمک داره و روغن زیتون و همه مواد را میکس میکنیم.
برای این ساندویچ روغن زیتون کمتری استفاده میکنیم ولی اگر مثلا برای پاستا باشه روغن زیتون بیشتری استفاده میشه تا سس رقیق تری داشته باشیم.
برای تهیه پیاز کاراملی هم پیاز سفید را خلالی نازک بزنید در تابه ریخته مقدار کمی روغن زیتون اضافه کنید و روی شعله خیلی ملایم به مدت یکساعت تفت بدید تا قند پیاز آزاد و پیاز کاراملی شود.
میتوانید از شکر قهوه ای یا سرکه بالزامیک یا سس ورچستر هم برای پیاز استفاده کنید که طعمشو خوب میکنه.
حالا نان باگت را از وسط به دونیم میکنیم، روی آن یک لایه سس پستوی گوجه میریزیم روی سس پیاز کاراملی میریزیم روی پیاز بادمجان گریل شده و روی بادمجان ها یک لایه پنیر کبابی گریل شده میریزیم.
پنیر کبابی را من به اندازه قوطی کبریت برش دادم و گریل کردم سپس روی پنیرها یک لایه ریحان تازه میریزیم ساندویچ را گریل میکنیم. نوش جان.