این کیک دبل چاکلت بدون نیاز به فر و قالب درست میشه و یه کرم شکلاتی مخصوص داره و خامه قنادی هم نمیخواد! هم برای خودتون مناسبه هم میهمانی ها! امیدوارم که درست کنید و مورد علاقه تون قرار بگیره.

‌مواد لازم برای تهیه کیک دبل چاکلت

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر ۱ لیوان
  • وانیل نوک قاشق چای خوری (وانیل شکری ۱ بسته)
  • روغن مایع نصف لیوان
  • شیر ۱ لیوان
  • آرد سفید (آرد قنادی یا شیرینی پزی) ۲ لیوان
  • بیکینگ ‌پودر ۱ قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
  • شکلات تخته ای ذوب شده ۵۰ گرم

برای کرم شکلاتی

  • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
  • شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم (تلخ یا شیرین به سلیقه خودتونه، من تلخ زدم)
  • پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم (طعمش غالب نیست اما قابل حذفه)

برای گاناش:

  • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
  • شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم

دستور پخت کیک دبل چاکلت بدون فر در قابلمه روی گاز

طرز تهیه کیک دبل چاکلت بدون فر در قابلمه روی گاز
برای شروع ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن ۷ تا ۸ دقیقه بزنین تا کرم رنگ و کشدار شه.

سپس روغن و شیر رو اضافه کنین و در حد مخلوط شدن هم بزنین، شکلات ذوب شده رو به همراه آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو که از قبل الک کردین طی ۲ تا ۳ مرحله به مواد اضافه کنین و با همزن دستی هم بزنین.

شعله پخش کن رو از یه ربع قبل روی حرارت بذارین گرم شه، کف قابلمه کاغذ روغنی بندازین، دیواره هاشو چرب کنین و مایه کیک رو داخلش ریخته و ۴۵ تا ۶۰ دقیقه روی حرارت ملایم با دمکنی بپزین؛ ممکنه کمی بیشتر هم زمان ببره، با سیخ چوبی تست کنین اگه بهش نچسبید یعنی پخته. بذارین کیک روی توری خنک‌ شه بعد از وسط ببرین.

برای کرم شکلاتی، خامه صبحانه رو روی بخار آب بذارین تا گرم شه، بهش شکلات تخته ای اضافه کنین و زیرش رو خاموش کنین و هم بزنین تا با حرارت خامه شکلات ذوب شه، بعد داخل ظرف ترجیحا استیل بریزین و بذارین ۳۰ تا ۶۰ دقیقه تو یخچال. بعد با همزن بزنین تا روشن شه و بهش پنیر رو اضافه کنین و هم بزنین.

کیکتون رو با شیر مرطوب کنین، از کرم شکلاتی بین کیک و دورش بزنین.

برای گاناش، خامه صبحانه رو روی بخار آب بذارین، گرم که شد بهش شکلات تخته ای اضافه کنین و بذارین از داغی بیفته و بریزین روی کیک. نوش جان


طرز تهیه کیک دبل چاکلت با گاناش

مواد لازم

  • آرد ۲ پیمانه (۲۵۰ گرم)
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
  • شیر ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
  • پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
  • روغن نصف پیمانه (۹۰ گرم)
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری سرخالی
  • وانیل نصف قاشق چای خوری

مواد به دمای محیط برسن

طرز تهیه

تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل ۷ تا ۱۰ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا مایه سفیدرنگ و کشدار و حجیمی بدست بیاد، به ترتیب شیر و روغن رو اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن حدود ۳۰ ثانیه با دور کند همزن بزنید.

حالا ترکیب آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده رو کم کم و توی سه مرحله اضافه کنید و آروم با لیسک فولد کنید.

بریزید توی قالب چرب شده یا کاغذ روغنی بذارید (برای قالب گرد ۲۳ سانت مناسبه) داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ تا ۱۸۰ (فر برقی و سولاردوم و توستر ۱۶۰ درجه) ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار بدید.

حتماً اواخر تایم پخت با سیخ چوبی چک کنید چون دمای فرها متفاوته.

تو این مدت بریم سراغ سس شکلاتی

  • شیر ۱/۵ پیمانه
  • روغن نصف پیمانه
  • شکر نصف پیمانه
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری

همه رو باهم مخلوط کن بذار روی حرارت، در حدی که شکرش حل بشه، درنهایت ۱۰۰ گرم شکلات سکه ای بهش اضافه کن هم بزن یکدست که شد بذار کنار تا خوب خنک بشه.

کیک رو که از فر بیرون آوردید، از قالب دربیار بذار خنک بشه دوباره بذار توی قالب، با یه سیخ چوبی یا نِی روی کیکت رو سوراخ ایجاد کن و سس شکلاتی رو روی تموم قسمتهای کیکت بریز و بذار بمونه تا به خورد کیکت بره و کامل خیسش کنه.

موقع ریختن سس شکلاتی روی کیک، هردو باید کاملاً خنک شده باشن.

میتونی دو سه ساعت بذاری توی یخچال خنک تر بشه بعد سرو کنی.

در نهایت اگه دوس داشتی مث من گاناش درس کن و بریز روی کیکت: ۱۰۰ گرم خامه صبحانه رو بذار روی حرارت کم از اطراف که ریز جوش زد ۱۰۰ گرم شکلات سکه ای بهش اضافه کن و هم بزن تا یکدست بشه و بریز روی کیکت و با انواع میوه، توت فرنگی یا شکلات و یا انواع مغزیجات تزئین کن. نوش جان