دسر طلایی یه دسر خوشمزه و راحت که امیدوارم درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه دسر طلایی
- شیر پر چرب ۴ لیوان
- زرده تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۴ قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
- نشاسته گندم ۲ قاشق غذاخوری
- هل یک قاشق چای خوری
- گلاب ۴ قاشق سوپ خوری
- زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه دسر طلایی
برای شروع ابتدا زرده های تخم مرغ و شکر را توی قابلمه ی تفلون ریختم و هم زدم تا خوب مخلوط شوند.
بعد نشاسته ها را با یک لیوان شیر اضافه کردم و با قاشق چوبی هم زدم تا نشاسته ها توی شیر خوب مخلوط شوند و گلوله ای باقی نماند.
بعد زردچوبه را توی نصف استکان شیر مخلوط کردم و هم زدم و به شیر و تخم مرغ اضافه کردم بقیه ی شیر را هم درون قابلمه ریختم و با شعله ی خیلی کم مرتب هم زدم.
بیشتر از یک ساعت طول کشید تا بجوش آید و غلیظ شود.
یک ربع اخر پخت گلاب و هل را اضافه کردم. به همین راحتی دسر خوشمزه ی ما آماده شد. هم گرم میتونید میل کنید و هم اینکه بذارید یخچال تا سرد شود.
نکته های مهم
- توی قابلمه ی روحی دسر را نپزید چون رنگ شیر کدر میشود.
- دسر اصلا مزه ی زردچوبه نمیدهد.
- اگر شعله زیاد باشد دسر هم گلوله میشود و ته میگیرد هم مزه ی خامی میدهد.
- مقدار شکر را به ذائقه ی خود کم و زیاد کنید.