دسر طلایی یه دسر خوشمزه و راحت که امیدوارم درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه دسر طلایی

  • شیر پر چرب ۴ لیوان
  • زرده تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۴ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
  • نشاسته گندم ۲ قاشق غذاخوری
  • هل یک قاشق چای خوری
  • گلاب ۴ قاشق سوپ خوری
  • زردچوبه ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه دسر طلایی

طرز تهیه دسر طلایی
برای شروع ابتدا زرده های تخم مرغ و شکر را توی قابلمه ی تفلون ریختم و هم زدم تا خوب مخلوط شوند.

بعد نشاسته ها را با یک لیوان شیر اضافه کردم و با قاشق چوبی هم زدم تا نشاسته ها توی شیر خوب مخلوط شوند و گلوله ای باقی نماند.

بعد زردچوبه را توی نصف استکان شیر مخلوط کردم و هم زدم و به شیر و تخم مرغ اضافه کردم بقیه ی شیر را هم درون قابلمه ریختم و با شعله ی خیلی کم مرتب هم زدم.

بیشتر از یک ساعت طول کشید تا بجوش آید و غلیظ شود.

یک ربع اخر پخت گلاب و هل را اضافه کردم. به همین راحتی دسر خوشمزه ی ما آماده شد. هم گرم میتونید میل کنید و هم اینکه بذارید یخچال تا سرد شود.

نکته های مهم

  • توی قابلمه ی روحی دسر را نپزید چون رنگ شیر کدر میشود.
  • دسر اصلا مزه ی زردچوبه نمی‌دهد.
  • اگر شعله زیاد باشد دسر هم گلوله میشود و ته میگیرد هم مزه ی خامی میدهد.
  • مقدار شکر را به ذائقه ی خود کم و زیاد کنید.