دسر شیر عسلی یه دسر فوق العاده خوشمزه و خوشگل آوردم براتون که معمولا خودم برای مهمونی ها درست میکنم. اگه حوصله ریزه کاری های قالب زنبوری رو نداشتین از هر قالب دلخواه دیگه ای میتونید برای این دسر شیرعسلی خوشمزه استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه دسر شیرعسلی
- شیر عسلی یک و نیم قوطی
- شیر یک و نیم پیمانه
- آب سرد یک و نیم پیمانه
- پودر ژلاتین ۳۰ گرم
- خامه صبحانه ۱ پاکت یا ۲۰۰ گرم
- نسکافه گلد ۱ قاشق غذاخوری
- شکلات تخته ای ۵۰ گرم
طرز تهیه دسر شیر عسلی سه رنگ
شیر و شیرعسلی رو داخل ظرفی بریزین و کمی مخلوط کنید بعد روی حرارت ملایم قرار بدین و هم بزنید تا شیر عسلی کاملا داخل شیر حل بشه و شیر گرم بشه اما نباید بجوشه وقتی شیرعسلی حل شد از روی حرارت بردارین.
ژلاتین رو به آب سرد اضافه و مخلوط کنید و به روش بن ماری کاملا حل کنید تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه.
برای اضافه کردن ژلاتین به دسر بهتره که این دو رو همدما کنیم تا احیانا شیر نبره برای این کار یک ملاقه از دسر رو به ژلاتین حل شده اضافه و مخلوط کنید و بعد یک ملاقه از ژلاتین رو به دسر اضافه و مخلوط کنید و در آخر کل ژلاتین رو به دسر اضافه و مخلوط کنید.
برای اینکه خامه صبحانه رو راحت تر داخل دسر حل کنیم اول خامه رو کمی با همزن دستی بزنید تا باز بشه و بعد کم کم چند ملاقه از دسر رو به خامه اضافه و مخلوط کنید تا خامه کاملا رقیق بشه و بعد خامه رو به دسر اضافه و مخلوط کنید.
یک و نیم پیمانه از دسر رو جدا کنید و داخل کاسه ای بریزین و داخل کاسه دوم مقدار کم مثلا حدود سه ملاقه کوچیک از مواد بریزین و مابقی دسر سفید رنگ رو کنار بذارین.
یک قاشق نسکافه رو با مقدار خیلی کمی آب جوش کاملا حل کنید و بعد به یک و نیم پیمانه دسر جدا شده اضافه و مخلوط کنید.
شکلات تخته ای رو به روش بن ماری آب کنید و سه ملاقه دسر جدا شده رو بهش اضافه و مخلوط کنید و اگه کاملا حل نشد کمی روی حرارت بن ماری قرار بدین تا شکلات کاملا حل بشه.
حالا سه طعم دسر داریم، سفید یا شیرعسلی و نسکافه ای و شکلاتی.
بهتره هر کدوم از دسر ها رو جداگانه از صافی رد کنیم تا دسر بافت کاملا یکدستی داشته باشه و ژلاتین یا شکلات یا نسکافه حل نشده ای داخلش باقی نمونه. (اول رنگ سفید بعد نسکافه ای بعد شکلاتی رو به ترتیب از صافی رد کنید تا رنگ ها قاطی نشن و نیاز به شستن صافی نباشه.)
من برای این دسر از قالب زنبوری استفاده کردم که ریزه کاری بیشتری داره شما میتونید از قالب ساده دلخواه استفاده کنید و دسر رو به صورت سه لایه داخل قالب بریزین.
قالب زنبوری دو مدل کوچیک و بزرگ داره من از سایز کوچیک استفاده کردم برای سایز بزرگ باید مواد دسر رو بیشتر کنید.
چون این قالب طرح ریزی داره بهتره کمی داخل قالب رو با روغن مایع چرب کنیم و بعد اضافات روغن رو با دستمال کاغذی بگیریم چون وجود روغن باعث میشه روی دسر حفره های توخالی باقی بمونه و ظاهر کار رو خراب کنه.
چند قاشق از دسر نسکافه ای رو جدا کنید و داخل فریزر بذارین و هرازگاهی در فریزر رو باز کنید و هم بزنید و چک کنید دسر باید مثل فرنی غلیظ بشه اما خودش رو نگیره وقتی به این حالت رسید داخل قیف بریزین و قسمت بال زنبور ها رو با دسر پر کنید چون غلیظ شده راحت داخل قسمت بال زنبور ها قرار میگیره و سرازیر نمیشه من قسمت حاشیه زنبور ها رو هم با دسر نسکافه ای پر کردم که دلخواهه.
حالا کمی از دسر شکلاتی که در دمای محیط خنک شده رو داخل قیف بریزین و قسمت بدن زنبور ها رو پر کنید و قالب رو کمی داخل یخچال بذارین تا این قسمت ها کمی خودشون رو بگیرن.
بعد قالب رو بیرون بیارین و قسمت کندو ها رو با دسر نسکافه ای خنک شده در محیط پر کنید و قالب رو داخل یخچال بذارین تا خودش رو بگیره و بعد چند قطره از دسر سفید رو روی قسمت نسکافه ای بریزین اگه فرو نرفت و روی دسر موند یعنی نوبت اضافه کردن لایه بعدیه.
دسر سفید رو به آرومی روی دسر نسکافه ای بریزین تا چند میلی روی دسر نسکافه ای بالا بیاد و بعد داخل یخچال بذارین تا ببنده.
دسر نسکافه ای و شکلاتی باقی مونده رو با هم مخلوط کنید تا دسر طعم موکا حاصل بشه.
وقتی چک کردین و دسر سفید بسته بود دسر موکا رو به آرومی روی لایه سفید بریزین و داخل یخچال بذارین تا ببنده.
در آخر بعد از چک کردن بستن دسر، کل دسر سفید رو روی لایه موکا بریزین تا قالب پر بشه و یک شب داخل یخچال بذارین تا کاملا خودش رو بگیره.
صبح روز بعد قبل از در آوردن دسر از قالب، قالب رو یک ساعت داخل فریزر بذارین تا سفت بشه.
به این دلیل که این دسر بافت خیلی لطیف و نرمی داره و چون این قالب طرح پیچیده ای داره در آوردنش سخته و ممکنه دسر آسیب ببینه.
بعد از یک ساعت کناره های دسر رو جدا کنید و دیواره قالب رو کمی به سمت بیرون بکشین تا دسر جدا بشه و بعد داخل بشقاب برگردونید و کناره های قالب رو جدا کنید تا مثل فیلم هوا داخل قالب بره و دسر کم کم از قالب جدا بشه.
دسر شما آمادست داخل یخچال بذارین و برای مهمونی سرو کنید. این دسر رو دو روز قبل مهمونی هم میتونید آماده کنید.