دسر کادایف ترکیه ای یه دسر خفن و خوشمزه و متفاوته. براتون آموزش یه دسر ترکیه ای آوردم که خیلی راحت و فوری درست میشه، از طعم و مزه اش هرچی بگم کم گفتم!
دسر کادایف با محلبی یکی از دسرها یا شیرینی های اصیل و مشهور کشور ترکیه ست. دسر کادایف ترکیه را به سادگی برای ماه رمضان می تونید درست کنید یا به عنوان میان وعده سالم و خوش طعم میل کنید.
مواد لازم برای تهیه دسر کادایف با محلبی
- ۴۰۰ گرم کادایف تازه
- ۱۵۰ گرم کره
- نصف استکان روغن مایع
- ۱ استکان پودر پسته یا گردو و فندق
برای شربت
- ۲ لیوان شکر
- ۲ لیوان آب
- ۱ برش لیمو
برای محلبی
- ۲ لیوان شیر
- ۱ قاشق غذاخوری سر پر آرد
- ۱ قاشق غذاخوری سر پر نشاسته
- ۲ قاشق غذاخوری شکر
- ۱ پاکت وانیل شکری
- ۱ قاشق غذاخوری کره ( ۲۵ گرم)
طرز تهیه دسر کادایف با محلبی
برای شروع ابتدا شربت رو آماده می کنیم. برای آماده کردن شربت توی قابلمه ای شکر، آب و یک برش لیمو رو اضافه کرده و روی اجاق میذاریم.
وقتی شربت خواست بجوشه با شعله ملایم ۱۵ تا ۱۶ دقیقه جوشونده و از روی اجاق برداشته و میذاریم خنک بشه.
کادایف ها رو داخل ظرف مناسبی ریخته روش کره ذوب شده میریزیم و خوب هم میزنیم بعد با دستمون کادایف ها رو ریش ریش می کنیم.
سپس توی قالبهای دونات رو روغن مالی کرده و کادایف ها رو ریخته و خوب فشرده می کنیم.
همش رو به همین شکل آماده میکنیم و توی فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد تا وقتی که سرخ بشه میپزیم.
بعد پخت از فر در آورده و بعد از این که گرمای اولیه اش رو از دست داد شربت خنک رو روش میریزیم وقتی که شربت رو جذب کرد قالب رو برگردونده و شیرینی رو در میاریم.
وسطش یک قاشق مربا خوری پودر پسته یا گردو میذاریم اگه دوست داشتین به این شکل سرو کنین. اگه خواستین مثل من با محلبی سرو کنین.
برای تهیه محلبی شیر، شکر، آرد و نشاسته رو تا وقتی که بجوشه هم میزنیم بعد از اینکه جوشید و به قوام اومد از روی اجاق برداشته و داخلش وانیل و کره رو اضافه کرده و دوباره خوب هم می زنیم.
سپس کمی خنک کرده و توی قیف می ریزیم و وسط کادایف ها می ریزیم و به دلخواه تزئین میکنیم. نوش جان
طرز تهیه بورما کادایف
رسپی یک شیرینی کادایف خوشمزه
مواد لازم:
- 450 تا 500 گرم کادایف تازه
- 250 گرم کره
- حدود یک لیوان پسته خرد شده
- (از گردو یا فندق هم می توانید استفاده کنید)
مواد شربت:
- سه لیوان شکر
- سه لیوان آب
- یک برش لیمو
طرز تهیه:
ابتدا مواد شربت را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید و بعد از به جوش آمدن 20 دقیقه جوشانده و کنار بگذارید.
کره را روی حرارت بگذارید وقتی به جوش آمد خاموش کنید و کف روی کره را بگیرید. کادایفها را باز کنید.
روی سطح کار باز کنید و رویشان پستهی خرد شده بریزید و از یک طرف بپیچید. وقتی همه کادیفها آماده شد داخل ظرف پیرکس چیده و کمی با دست فشرده کنید کرهی آب شده را روی کادایفها پخش کنید و ور فری که روی 180 درجه گرم شده 50 تا 60 دقیقه با کنترل بپزید.
10 تا 15 دقیقه بعد از خارج کردن از فر شربت سرد را روی کادایفها پخش کنید. 3 تا 4 ساعت زمان دهید تا شربت جذب شود بعد سرو نمایید.
نوش جان