دسر کادایف رولی مخصوصا اگر با سرشیرخامه سرو بشه که دیگه یه چیز دیگست!
مطمئنم عاشقش میشین .طرز تهیه اش خیلی راحته حتی میتونید این دسر خوشمزه رو درست کنید بعد فریز کنید برای وقتی که مهمون دارید یخ زدایی کرده داخل فر بزارید و شربتش بهش بدید تا تازه باشه.
امیدوارم که این دسر ترکیه ای خوشمزه با کادایف رو درست کنید و طعم و مزهش مورد پسندتون واقع بشه.
مواد لازم برای تهیه دسر کادایف رولی
مواد لازم برای شربت بار
- شکر ۱ لیوان
- آب یک و نیم لیوان
- لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری
- زعفران غلیظ ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای کرم مخصوص
- شیر ۱ لیوان
- آرد سمولینا ۲ قاشق چایخوری
- شکر ۳ قاشق چایخوری
مواد لازم برای دسر
- رشته کادایف تر نصف بسته
- مغزی گردو یا پسته
- روغن مایع نصف لیوان
- کره ۱۰ گرم
طرز تهیه دسر کادایف رولی ترکیه ای خوشمزه و مجلسی
اول شربت رو درست کنید تا خنک بشه.
برای تهیه شربت شکر و آب رو روی حرارت ملایم بزارید بدون اینکه هم بزنید بزارید شکر حل بشه بعد لیمو و زعفران اضافه کنید اگر هم دوست داشتید یه برش کوچیک لیمو داخلش بزارید ۵ دقیقه روی حرارت بمونه و بعد از حرارت بردارید.
سپس کرم مخصوص دسر کاردایف رولی رو درست می کنیم. برای درست کردن کرم همه ی مواد رو روی حرارت کم بزارید مدام هم بزنید تا غلظت پودینگ رو داشته باشه بعد از حرارت برداید داخل قیف بریزید.
به جای این کرم میتونید از پنیر موزارلا بدون نمک و یا کرم محلبی هم استفاده کنید.
برای تهیه دسر رشته کادایف ها رو بدون اینکه از هم جدا کنید به اندازه ی مناسب جدا کنید.
اگر رشته ها خشک بود با کمی آب روشو اسپره کنید داخلش گردو یا هر مغزی خواستید بزارید میتونید از کرم مخصوص و یا پنیر موزارلا بدون نمک که مخصوص کنافه هست هم استفاده کنید یا اینکه فقط از مغزی استفاده کنید سلیقه ای هستش.
بعد با دستتون کامل جمعش کنید داخل قالبتون که با کره یا روغن چرب کردید بچینید بعد روغن مایع رو کامل روش بریزید و داخل فر بزارید بین کار رشته ها رو از هم جدا کنید که لابه لای کادایف ها هم کامل سرخ بشه.
بعد از اینکه کامل سرخ شد از فر دربیارید و ۲/۳ شربت خنک رو روی کادایف بریزید.
بعد از تقریبا ۱۰ دقیقه کامل شربت جذب میشه و میتونید سروش کنید بقیقه شربت بار رو هم موقع سرو کردن میتونید استفاده کنید که با سر شیر فوق العاده میشه.
اگر از پنیر استفاده کردید حتما باید به صورت داغ سروش کنید.
نوش جان