دسر کاسترد با بیسکویت پتی بور رو میتونید با هر طعم ژله و هر میوه ای که دوست دارید درست کنید.
مواد لازم برای تهیه دسر کاسترد با بیسکویت پتی بور
- شیر ۳ لیوان
- نشاسته ذرت یا گندم ۳ قاشق غذاخوری
- پودر کاسترد (یا آردسفید) ۲ قاشق غذاخوری
- ژله با طعم دلخواه ۱بسته
- آب جوش ۱/۵ لیوان
- بیسکوییت پتی بور ۲بسته (کاکائویی و ساده)
- خامه صبحانه یا کره ۲ قاشق غذاخوری (قابل حذفه)
- وانیل نوک قاشق چایخوری (قابل حذفه)
- میوه دلخواه
آموزش روش تهیه دسر کاسترد با بیسکویت پتی بور مجلسی و خوشمزه
برای شروع ابتدا پودر کاسترد شکر و نشاسته رو در ظرف ریخته و هم میزنیم، شیر رو آروم آروم اضافه میکنیم تا گلوله گلوله نشه، روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه.
سپس از روی حرارت برمیداریم و در صورت تمایل خامه و وانیل اضافه میکنیم.
یک بسته ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل میکنیم و میذاریم کنار.
سپس کف یک ظرف رو مرطوب میکنیم و کیسه فریزر میندازیم و یک لایه بیسکوییت یاده میچینیم و از سس روی مواد میریزیم و بعد یک لایه بیسکوییت کاکائویی میچینیم و سس میریزیم و با لیسک صاف میکنیم.
ظرف رو داخل یخچال میذاریم تا مواد سفت بشه. به مدت چهل دقیقه. سپس مواد رو از یخچال خارج میکنیم و میوه میچینیم، یک لایه ژله میریزیم و میذاریم یخچال تا نیم بند بشه.
بعد از یخچال درمیاریم و بقیه ژله رو میریزیم و میذاریم یخچال تا ژله کامل ببنده، از یخچال درمیاریم و از قالب درمیاریم و کیسه فریزر رو از زیر مواد بیرون میکشیم.
نکات تهیه دسر کاسترد با بیسکویت پتی بور
- حرارت رو زیاد نکنید و مدام هم بزنید.
- اگه ژله کامل حل نشد روی بخار آب بنماری کنید.
- ژله رو طی دو مرحله به میوه اضافه کنید تا میوه های روی مواد شناور نمونن.
روش دوم
طرز تهیه دسر کاسترد ساده بدون بیسکویت
مواد لازم
- شیر ۲ لیوان
- پودر کاسترد ۳۵ گرم (حدود ۳ قاشق غذاخوری)
- شکر ۶۰ گرم (حدود ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری)
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- پودر ژله دل خواه ۱ بسته
طرز تهیه
پودر ژله (من ژله انار استفاده کردم) با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم و روی حرارت غیرمستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . می خوام کج قرار بدم و شکل کج بگیره، ظرف ها رو داخل ظرفی (من از قالب مافین استفاده کردم) به شکل کج قرار دادم و ژله رو ریختم و گذاشتم در یخچال تا ببنده.
برای کاستارد، پودر کاستارد و شکر رو با هم مخلوط کردم، شیر رو کم کم ریختم و ترکیب کردم، روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتبا هم زدم تا به غلظت برسه و بجوشه و آخر کار وانیل ریختم.
ژله وقتی بست، کاستارد رو که از دما افتاده در مابقی لیوان ریختم. (بین ریختن ژله و کاستارد خیلی فاصله نندازید) در یخچال قرار دادم تا ببنده و در اخر روش دونه انار ریختم. نوش جان