این دسر کیک نسکافه ای رو خودم اولین بار بود که درست کردم و خیلی خوب شد و گفتم که دستور پختش رو براتون آماده کنم. طعمش خیلی خاص و متفاوت بود، گفتم که اگه دوست داشتین امتحانش کنین. مطمئن باشین عاشق طعمش میشین مخصوصا پودینگش که به تنهایی هم میتونین سرو کنین.
مواد لازم برای تهیه دسر کیک نسکافه ای
مواد لازم کیک:
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۱ و ⅓ لیوان یا کمتر
- شیر ½ لیوان
- روغن ⅘ لیوان تا ۱ لیوان
- بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
- آرد ۲/۵ لیوان
- نسکافه ی ۳ × ۱ سه ساشه
مواد لازم پودینگ:
- شکر ۶ قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
- آرد ۵ قاشق غذاخوری
- شیر ۴ لیوان
- پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
- نسکافه ی ۳ × ۱ سه ساشه
مواد لازم دیگر:
- پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
- دو قاشق غذاخوری آب جوش
- موز خرد شده به مقدار دلخواه
- پسته ی خرد شده
- شکلات و اسمارتیز
آموزش روش تهیه دسر کیک نسکافه ای با کیک خرد شده
۱. تخم مرغ و شکر را با هم بزنید تا حجیم شود.
۲. شیر و روغن را اضافه و ۱۵ ثانیه هم بزنید.
۳. آرد و ب پ را با هم ترکیب و الک کنید و طی دو مرحله همراه پودر نسکافه به مایه کیک اضافه و هم بزنید.
۴. تابه ی دو در را ده دقیقه روی شعله پخش کن با حرارتی کمی بیشتر از زمان دم کردن برنج قرار دهید تا گرم شود.
۵. کف تابه ی دو در را با کره چرب کنید و مایه ی کیک را داخلش بریزید.
۶. واشر پلاستیکی تابه را خارج کنید و در تابه راببندید. اجازه دهید حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه کیک کاملا بپزد. اگر کیک هنوز خام بود، باز زمان دهید تا بپزد.
۷. بعد از پخت اجازه دهید در محیط کاملا خنک شود سپس کیک را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
۸. پودینگ را حاضر کنید. تمام مواد پودینگ را در تابه با هم ترکیب و روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود. روی تابه را با پارچه ی نازکی پوشانده و اجازه دهید در محیط آشپزخانه پودینگ خنک شود.
۹. کیک سرد را با دست تا جایی که می توانید پودر کنید.
۱۰. یک لایه در کف ظرف مورد نظر خود کیک پودر شده بریزید و با گوشت کوب یا ته لیوان کاملا آن را با کف ظرف فشرده کنید.
۱۱. مقدار دلخواهی از پسته و موز و شکلات خرد شده روی لایه ی کیک پخش کنید.
۱۲. مقداری از پودینگ به طور یک نواخت روی شکلات و پسته و موز ها بریزید.
۱۳. باقی کیک پودر شده را روی لایه پودینگ بریزید ولی نیازی نیست که آن را فشرده کنید.
۱۴. حاشیه های ظرف را با پودینگ بپوشانید. یک قاشق غذاخوری از پودینگ را با پودر کاکائو و ۲ قاشق غذاخوری آب ترکیب کنید و یک نوار در وسط لایه ی پودینگ با ترکیب کاکائویی آماده بکشید و با خلال چوبی آن را به دو طرف بکشید تا حالت ابر و باد پیدا کند.سپس با اسمارتیز تزئین کنید.
۱۵. دسر را به مدت حداقل ۵ ساعت در یخچال قرار دهید سپس میل کنید.