این دسر برفی با نشاسته ذرت اصلا حالت لاستیکی نداره و بی نهایت لطیف و خوش طعمه! خودتون امتحانش کنید و از طعم دلچسبش لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه دسر برفی با نشاسته ذرت

  • آرد ۳۰ گرم (۲ قاشق سوپ خوری سرپر)
  • آرد برنج ۳۰ گرم (۲ قاشق سوپ خوری سرپر)
  • نشاسته ذرت ۶۰ گرم (۴ قاشق سوپ خوری سرپر)
  • شکر ۹۰ گرم (۶ قاشق سوپ خوری)
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • کره ۶۰ گرم
  • شیر ۱/۱۰۰ گرم (۵ پیمانه)
  • شکلات سفید ۱۰۰ گرم (۱ پیمانه)
  • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (۴ قاشق سوپ خوری)
  • ورق ژلاتین ۴ عدد (جایگزین پودر ژلاتین ۴ قاشق سوپ خوری + ۱/۲ پیمانه آب سرد)

دستور تهیه دسر برفی با نشاسته ذرت و ژلاتین

طرز تهیه دسر برفی با نشاسته ذرت و ژلاتین

برای شروع ابتدا ورق ژلاتین رو تو کمی آب سرد میزاریم (اگر از پودر ژلاتین استفاده میکنین پودر ژلاتین رو داخل آب سرد ریخته رو حرارت غیرمستقیم میزاریم تا به روش بن ماری ذرات ژلاتین حل بشه.)

سپس آرد، آرد برنج، نشاسته ذرت، وانیل، شکر، کره و شیر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدیم و تا ۱۵ دقیقه هم میزنیم تا کمی غلیظ بشه.

دقت کنین حرارت زیاد نباشه تا آرد و آرد برنج به آرامی پخته بشه و خام نمونه، شکلات و خامه صبحانه را اضافه کرده هم میزنیم تا به غلظت برسه به غلظت مواد در فیلم توجه کنین، حالا مواد رو از حرارت برداشته میزاریم از حرارت اولیه بیفته. ولی باید داغ باشه ژلاتین رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه.

مواد رو چهار قسمت میکنیم به یه قسمت ۲ قاشق سوپ خوری پودر کاکائو به قسمت دوم ۲ قاشق سوپ خوری پودر پسته و به قسمت سوم ۱ قاشق سوپ خوری زعفران دم شده اضافه میکنیم و یه قسمت هم ساده میزاریم!

مواد رو داخل کاسه که کمی چرب شده میریزیم و میزاریم یخچال تا ببنده، میتونین از لیوان فرانسوی و یا لیوان کاغذی استفاده کنین و بعد برش بزنین.

وقتی دسر بست از قالب خارج کرده و تو پودر نارگیل، پودر بیسکوییت و پودر پسته میغلطونیم و با توت فرنگی و خلال پسته و پرک بادوم تزئین میکنیم. البته من همه رو ساده درست کردم. نوش جان