دمنوش سماق خواص زیادی برای سلامتی داره. سماق یک آنتی اکسیدان بسیار قویه و همچنین سطح قند خون و کلسترول بد رو پایین میاره. گاهی اوقات پیش میاد که یه وعده غذای چرب و شور مصرف میکنیم و بعدش احساس سنگینی بهمون دست میده. دراین گونه مواقع بهترین کار اینه که تا چند ساعت هیچی نخوریم و به معده و دستگاه گوارشمون استراحت بدیم.
سماق دشمنه کبد چربه. مصرف سماق یکی از بهترین راههای درمانه کبد چربه و به افرادی که دچار کبد چرب هستند مصرف سماق و دمنوش سماق توصیه شده.
اما اگه بخواید چیزی بخورید که سریعتر حالتون بهتر بشه و به هضم غذا کمک اون، میتونید از دمنوش سماق نکوبیده استفاده کنید. دونههای ترش سماق فواید زیادی برای سلامتی دارن. برای تهیه این دمنوش باید از دونههای سماق یا سماق نکوبیده استفاده کرد و از پودر سماق برای تهیه این دمنوش بهتره که استفاده نکنید.
برای تهیه دمنوش سماق نکوبیده میتونید از قوری، فرنچ پرس، لیوان دمنوش یا هر وسیلهای که باهش چای یا دمنوش بشه درست کرد میتونید استفاده کنید.
اگر داروی فشار خون، دیابت یا کلسترول مصرف میکنید و قصد دارید مصرف دمنوش سماق رو به برنامه روزانهتون اضافه کنید، بهتره با پزشکتون مشورت کنید.
مواد لازم برای تهیه دمنوش سماق نکوبیده
- دانه سماق 2 قاشق چایخوری به ازای هر نفر
- عسل 1 قاشق چایخوری به ازای هر نفر (یا کمی نبات)
- آب جوش 1 استکان به ازای هر نفر
طرز تهیه دمنوش سماق نکوبیده
برای درست کردن دمنوش با دانه سماق ابتدا آب جوش رو آماده کنید. سپس دانههای سماق و عسل رو داخل قوری بریزید. به تعداد نفرات استکان آب جوش داخل قوری بریزید و درب قوری رو بذارید و قوری رو روی کتری بذارید و حرارت رو کم کنید.
حدود 10 دقیقه بعد دمنوش رو از صافی رد کنید تا دونههای سماق جدا بشه و سپس داخل استکان بریزید و نوش جان کنید. اگه ترشی دمنوش براتون زیاد بود باز هم کمی عسل یا نبات اضافه کنید.
برای درست کردن دمنوش سماق با فرنچ پرس، دانههای سماق و عسل رو داخل فرنچ پرس بریزید. آب جوش رو اضافه کنید و صافی فرنچ پرس رو سر جاش بذارید. حدود 15 دقیقه زمان بدید تا دمنوش داخل فرنچ پرس دم ببره. در زمان دم کشیدن دو مرتبه دسته فرنچ پرس رو پایین بکشید و دوباره بالا بیارید تا دمنوش هم بخوره. در زمان دم کشیدن دمنوش دسته فرنچ پرس باید بالا باشه.
پس از گذشت یک ربع دسته فرنچ پرس رو پایین ببرید و دمنوش رو داخل استکان بریزید و نوش جان کنید.
سپاس بابت زحماتتون
خواهش می کنم.