مواد لازم برای تهیه کاپ کیک آلبالو با گردو

  • شکر دانه ریز: ۲۴۰ گرم
  • تخم مرغ : ۲۸۰گرم بدون احتساب وزن پوسته
  • مخلوط کره و مارگارین : ۳۰۰گرم
  • وانیل مایع : ۴گرم
  • آرد نول: ۲۸۰گرم
  • بیکینگ پودر : ۴گرم
  • نمک: ۲گرم
  • شیر : ۲۸گرم

مواد میانی:

  • آلبالو بدون هسته: ۳۰۰گرم
  • شکر: ۵۰ گرم
  • کره: ۲۰گرم
  • گردو ریز خرد شده: ۵۰گرم
  • دارچین: ۱/۲ قاشق چای خوری

دستور پخت کاپ کیک آلبالو با گردو

طرز تهیه کاپ کیک آلبالو با گردو
۱. تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن برقی هم زده تا کاملا غلیظ و سفید شود.

۲. آرد، بکینگ پودر و نمک را سه بار الک کرده کنار میگذاریم.

۳. کره و مارگارین را با همزن زده تا یکدست شود.

۴. شیر را اضافه کرده و کاملا هم میزنیم تا یکدست و روشن شود.

۵. مواد خشک را طی چند مرحله ضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست و کمی روشن شود.

۶. یک سوم از مایه تخم مرغی را به مواد اضافه کرده و با دور متوسط همزن به خورد هم میدهیم.

۷. یک سوم دیگر مواد را اصافه کرده و با دور کند همزن به خورد هم داده و مابقی مواد تخم مرغی را افزوده و با لیسک با هم مخلوط میکنیم.

۸. داخل قالبهای پای تک نفره بزرگ کاغذ مخصوص انداخته و با کمک قیف تا نیمه از خمیر پر میکنیم.

۹. مواد میانی آلبالو را به طور مساوی بین قالبها تقسیم کرده و در مرکز هرکدام مقداری قرار میدهیم.

۱۰. چند عدد آلبالو بدون هسته روی لایه بالایی قرار میدهیم.

۱۱. به مدت تقریبی ۲۰تا ۲۵ دقیقه در فر از پیش گرم شده، ۱۸۰درجه سانتیگراد طبخ تا کیکها پف کرده و روی آنها طلایی شود.

۱۲. پس از سرد شدن با پود قند تزیین میکنیم.

طرز تهیه مواد میانی:

۱. آلبالو، شکر و یک قاشق غذاخوری آب را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گاز قرار میدهیم تا آلبالو آب انداخته و آب آن نسبتا خشک شود.

۲. کره را افزوده و اجازه میدهیم کمی آلبالو ها تفت بخورند.

۳. گردو را نیز افزوده و بعد از یک تفت مختصر شعله را خاموش میکنیم.

۴. مواد را کنار گذاشته تا سرد شود و تا هنگام مصرف روی آن را میپوشانیم.

امیدوارم این دستور پخت براتون مفید بوده باشه، حتما درستش کنید و از بافت نرم و پنبه ای این کاپ کیک آلبالو لذت ببرید.