لازانیا با کرپ یا کرپ لازانیا یه غذای مدرن و شیک و خوشمزه هست که اگه تا به حال امتحان نکردید، پیشنهاد میکنم یک بار درست کنید. هم خوشمزه هست و هم به برنامه غذاییتون تنوع میده.
مواد لازم برای تهیه لازانیا با کرپ
مواد لازم برای کرپ
- 3 عدد تخم مرغ
- 2 لیوان شیر
- 10 قاشق غذاخوری آرد
- 1/4 لیوان روغن زیتون یا نباتی
- نمک به مقدار لازم
برای مواد میانی
- 400 گرم گوشت چرخ کرده
- 1 عدد پیاز
- 2 تا 3 عدد فلفل سبز
- 1 عدد فلفل کاپیا یا دلمه ای
- 2 حبه سیر
- 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
- 1/2 لیوان آب
- 1 قاشق چای پودر فلفل قرمز
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- نمک طبق ذائقه
- پنیر پیتزا رنده شده برای روی لازانیا
برای سس بشامل
- 1 قاشق غذاخوری کره
- 2 قاشق غذاخوری آرد
- 2.5 لیوان شیر
- نمک، جوز هندی رنده شده
اندازه لیوان 200 میلی لیتر
دستور پخت لازانیا با کرپ “کرپ لازانیا” خوشمزه و متفاوت و مجلسی
برای شروع ابتدا تمام مواد کرپ را در ظرف مناسب بریزید و هم بزنید تا قوام یکدستی بدست آورید.
سپس تابه کرپ را خوب گرم کنید، کمی روغن بریزید و اضافه روغن را با دستمال بردارید. یک ملاقه از خمیر کرپ را در تابه بریزید.
مراقب باشید کرپها را خیلی ضخیم درست نکنید. سپس کرپ های پخته شده را کنار بگذارید.
برای مواد میانی در یک تابه پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید و سپس سیر رنده شده را اضافه کنید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس فلفل های ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. رب گوجه فرنگی، ادویه و نمک را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
در آخر نصف لیوان آب داغ بریزید و حدود دو دقیقه بپزید و بعد از روی اجاق بردارید.
برای سس بشامل، کره را داخل یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم آب کنید، آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. سپس شیر را کم کم اضافه کنید و همزمان مدام هم بزنید. بعد نمک اضافه کنید و از روی اجاق گاز بردارید.
سپس دو قاشق غذاخوری سس بشامل را کف ظرف پخت مناسبی بریزید، سپس کرپ را روی آن بگذارید، بعد مواد میانی و سس بشامل بریزبد و لایه به لابه اینکار را انجام دهید تا مواد تمام شود.
سپس روی لایه آخر سس بشامل و پنیر پیتزای رنده شده بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا پنیر آب شود و روی آن برشته و طلایی شود.
حتما قبل از برش زدن 5 تا 6 دقیقه به کرپ لازانیا استراحت دهید و بعد برش بزنید. نوش جان