نان خامه ای کراکولین يه بمب خوشمزه خامه ايه. نان خامه اي رو قبلا همه امتحان کردیم، ولي اين بار يه نون خامه اي درست كردم با يه رويه ترد و خوشمزه به اسم نان خامه ای کراکولین.
بريم با هم اين خوشمزه رو درست كنيم.
مواد لازم برای تهیه نان خامه ای کراکولین
مواد رويه
- كره 50 گرم
- شکر قهوا ای 50 گرم
- آرد 50 گرم
مواد نان خامه ای
- آرد يك ليوان
- تخم مرغ درشت سه عدد
- پودر قند يك قاشق غذا خوري
- روغن مايع يك چهارم ليوان
- آب يك ليوان
- وانيل يك دوم قاشق چاي خوري
- نمك يك پنس
دستور پخت نان خامه ای کراکولین
اول مواد رويه رو اماده ميكنيم. کره و شکر قهوه ای رو با هم میزنیم تا سبک و خامه ای بشه بعد ارد رو اضافه میکنیم و مواد رو به شکل خمیر در میاریم.
بین دو تا نایلون باز میکنیم به ضخامت یک میلیمتر و با کاتر گرد کاتر میزنیم و همه مواد رو داخل سینی در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره.
آب و روغن و نمك و لودر قند رو روي حرارت بزاريد وقتي شروع كرد به جوشيدن ارد رو يكجا اضافه كنيد و سريع هم بزنيد تا خمير جمع بشه پنج دقيقه روي حرارت داغ بزنيد خمير رو يعني هي با پشت قاشق بازش كنيد و باز جمعش كنيد حرارتتون متوسط باشه.
بعد از داغ زدن بزاريد خنك بشه و بريزيد داخل كاسه همزن تخم مرغ اول رو اضافه كنيد خوب هم بزنيد بعد تخم مرغ دوم رو اضاف كنيد باز خوب هم بزنيد و در اخر وانيل و تخم مرغ سوم رو اضافه كنيد خوب بزنيد تا يكدست بشه. خمير چسبنده اي دارين تو قيف بريزيد من بدون ماسوره قيف زدم داخل سيني فر با فاصله قيف بزنيد اگر مواد خیلی سفت بود یه تخم مرغ کوچیک اضافه کنید.
من در فر از قبل گرم شده ٢٠٠درجه به مدت بیست دقیقه قرار دارم و بعد بدون باز کردن در فر دمارو به ۱۸۰رسوندم تا هفت هشت دقیقه بمونه بعد از فر خارج کردم
و بعد از خنک شدن سیصد گرم خامه قنادی با همزن فرم دادم و داخل نون خامه ای زدم.
اول نون خامه ای هارو با انگشت ویا هر وسیله ای سوراخ کنید بعد خامه بزنید داخلش.
نوش جان