این کوکوی موزی شکلاتی کنار یک فنجان چای یا قهوه برای عصرانه عالیه. این کوکی های خوشمزه با شکر قهوه ای و کره آماده میشه و بافتش بسیار نرم هست.


مواد لازم برای تهیه کوکی موز و شکلات

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم (حدودا نصف لیوان) (شکر سفید هم میشه)
  • کره ۵۰ گرم
  • روغن مایع ۵۰ گرم (حدودا یک چهارم لیوان)
  • موز ۱ عدد
  • بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ قاشق چای‌خوری)
  • وانیل ۱/۴ چای‌خوری
  • آرد سفید ۲۰۰ گرم (یک و یک سوم لیوان)
  • شکلات چیپسی نسوز به میزان دلخواه
  • گردوی خرد شده به میزان دلخواه

دستور پخت کوکی موز و شکلات با شکر قهوه ای

طرز تهیه کوکی موز و شکلات با شکر قهوه ای

برای تهیه این کوکی مواد اولیه باید به دمای محیط برسه.

کره و روغن مایع و شکر قهوه ای رو با هم مخلوط و با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم. تخم مرغ و وانیل رو اضافه کردم و یکی دو دقیقه زدم.

موز رو له کردم و ریختم. بیکینگ پودر و پودر دارچین هم ریختم.

آرد سفید رو الک کردم و کم کم ریختم، میزان آرد تقریبی هست، با احتیاط بریزید.

خمیر کمی چسبندگی داره ایراد نداره ممکنه از آردتون کمی بمونه که اشکالی نداره سعی کنید آرد زیاد نریزید که لطافت کوکی از بین نره.

به شکلات چیپسی و گردوی خرد شده هم کمی آرد ریختم و ترکیب کردم و داخل مواد ریختم و مخلوط کردم.

خمیر رو یک ساعت داخل یخچال استراحت قرار دادم. بعد گوله هایی ازش برداشتم و توی دست کمی پهن کردم . داخل سینی با فاصله از هم چیدم.

داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه، حدودا ۲۰ دقیقه قرار دادم.

نکات مهم و فوت و فن های تهیه کوکی موز و شکلات

  • این کوکی موز و شکلات رو بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه دو طرفه هم می تونید درست کنید.
  • جای شکر قهوه ای میشه شکر سفید استفاده کرد.
  • ریختن گردو ، شکلات چیپسی و موادی مثل کشمش و هر مغزی دلخواه هستش.
  • بعد از پخت کمی از دما افتاد داخل طرف درب بسته محیط خنک نگهداری کنید.
  • بستگی داره چه سایزی درست کنید برای من ۱۰ تا کوکی شد.