این کوکی خرما بدون شکر خیلی خیلی خوشمزه و مقویه! کوکی مقوی بدون شکر، سالم و بی نهایت خوشمزه تپلی و بافت نرم و کیکی!
مواد لازم برای تهیه کوکی خرما بدون شکر
- آرد سه صفر ۲۲۰ گرم
- شیره خرما یا انگور ۱۵۰ گرم من شبره خرما زدم
- تخم مرغ ۱ عدد
- کره خرد شده نرم هم دمای محیط ۱۰۰گرم (فقط۲۰ دقیقه در محیط تا حدی که انگشت داخلش فرو بره کافیه)
- بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری استاندارد یا حدود ۵ گرم
- جوش شیرین نصف قاشق چای خوری استاندارد
- شکلات تلخ یا شیری خرد شده یا چیپس شکلات نسوز ۸۰گرم (قابل حذف)
- پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری (من نزدم)
- کره فقط شرکتی و حیوانی، اگر کره زیاد در محیط بمونه و شل بشه کوکی سفت و خراب میشه دقت کنید از کره گیاهی به هیج عنوان استفاده نکنید.
طرز تهیه کوکی خرما بدون شکر خوشمزه و مقوی
دمای پخت فر برقی نیم ساعت قبل روی ۱۸۰ درجهداغ بشه و به محض اینکه سینی کوکی رو در فر قرار دلدین حرارت رو بیارید روی ۱۷۰ زمان پخت ۱۴ تا ۱۷ دقیقه بستگی به سردی و اندازه کوکی داره اما از ۱۷ دقیقه بیشتر نموته که خشک میشه. فر گازی ۲۰ درجه بیشتر
استراحت کوکی حتما یاید حداقل ۱۲ ساعت و ترحیحا ۲۴ ساعت در یخجال باشه تا خمیر کاملا سردو منسجم بشه تا کوکی تپل و با کیفیت بشه وگرنه کوکی در فر پهن میشه
برای کوکی ۴۰ گرمی دقیقه ۱۵ در فر باز و با خلال دندون از بینکوکی تست کنید اگر خمیر نچسبید کوکی پخته.
از شکلات سکه ای کارات استفاده کردم.
کوکی تا از فر در میاد و داغه میشه روش تکه های شکلات گذاشت ولی تا کامل سرد نشده اصلا دست نزنید
کوکی با وزن ۴۰ گرم چونه کنید یا با دست گلوله یا مثل من اسکوپ بزنید.
زمان اسکوپ زدن سرعت عمل داشته باشید کوکی گرم و نرم نشه.
اگر خمیر گرم شد سینی رو برای نیم ساعت در یخجال یا فریزر قرار بدین تا سرد بشه.
خمیر کوکی هر چقدر سرد یاشه بعد از پخت با کیفیت تره.
کره هم دمای محیط و شیره خرما ۵ دقیقه حتما با دور تند زده بشه تا کاملا خامه ای بشه و پف کنه وگرنه کوکی بی کیفیت میشه.
دورگیری فراموش نشه.
بعد از پخت کوکی ۵ دقیقه در سینی بمونه کافیه با پالت جدا و روی توری بچینید وقتی کاملا خنک شد در ظرف تترالاک نگهداری کنید.
باقیمانده خمیر گرم نشه در یخچال بذارید و سری سری بپزید.
تعداد کوکی ۴۰ گرمی ۱۸ عدد.
ماندگاری ۱۰روز در ظرف در بسته در یخچال و ۲ ماه در فریزر.