مواد لازم برای تهیه کوکی انگشتی دوتایی

  • 318 گرم (2 و ¼ پیمانه) آرد
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • 1 پیمانه کره کمی نرم
  • 140 گرم (2/3 پیمانه) شکر دانه‌ریز
  • 2عدد زرده تخم مرغ درشت
  • 1 و ½ قاشق چایخوری اسانس وانیل
  • 26 عدد (208 گرم) شکلاتی کاراملی نرم
  • 3 و ½ قاشق غذاخوری خامه پرچرب
  • 128 گرم (3/4 پیمانه) شکلات شیری
  • شکلات چیپسی یا تکه‌های شکلات
  • نمک دریا کمی (اختیاری)

دستور تهیه کوکی انگشتی دوتایی با تکه های شکلات

طرز تهیه کوکی انگشتی دوتایی با تکه های شکلات

1. برای کوکی: ابتدا آرد و نمک را داخل کاسه‌ای با یکدیگر مخلوط کنید. جداگانه در کاسه همزن کره و شکر را هم بزنید تا کرمی شده و خوب ترکیب شوند.

2. زرده‌های تخم مرغ و اسانس وانیل را اضافه کرده و با سرعت پایین هم بزنید و به آرامی مخلوط آرد را اضافه کنید تا حدی که فقط ترکیب شوند.

3. از خمیر کوکی به اندازه قاشق غذاخوری (24 گرم) اسکوپ زده و در دست گرد کنید و روی یک بشقاب با سطح صاف بچینید و با انگشت روی کوکی ها یک گودی ایجاد کنید. کوکی ها را به مدت 30 تا 60 دقیقه در یخچال بگذارید. و در میانه این زمان فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.

4. کوکی های سرد شده را در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته‌اید و یا پد سیلیکونی به فاصله 5 سانتیمتر از یکدیگر بچینید و به مدت 14 تا 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید.

5. بعد از پخت از فر خارج کنید و سریعا با پشت یک قاشق چایخوری گودی روی کوکی‌ها را عمیق کنید. 5 دقیقه بگذارید در سینی فر بماند سپس روی پنجره سیمی منتقل کرده و کاملا خنک کنید.

6. برای فیلینگ کاراملی: خامه و شکلات های کاراملی را داخل کاسه ای بریزید و به مدت دوتا 30 ثانیه با قدرت 50 درصد داخل فر بگذارید در بازه دو 30 ثانیه با قاشق مخلوط کنید تا نرم و روان شوند.

7. کارامل آماده را داخل گودی روی کوکی ها بریزید و اگر در میانه کار کارامل سفت شد مجددا گرم کنید.

8. برای تزیین شکلاتی: تکه ‌های شکلات را داخل کاسه ای بریزید و به مدت دوتا 30 ثانیه با قدرت 50 درصد داخل فر بگذارید در بازه دو 30 ثانیه با قاشق مخلوط کنید تا نرم و روان شوند.

9. شکلات روان را داخل قیف یا نایلون با سری بسیار ریز بریزید و روی کوکی ها را با آن تزیین کنید.

10. اگر دوست داشتید روی کوکی ها نمک بپاشید و بگذارید کنار تا شکلات ببندد.