کیک شکلاتی کدو حلوایی بسیار خوشمزه بدون شکر سفید و آرد، مطمئنم که مورد علاقه همه دوستداران شکلات خواهد بود، چیزی بین براونی و کیکه، نرمه و در دهان ذوب می شه.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی با کدو حلوایی
- 2 و نیم پیمانه آرد بادام
- 1 و یک چهارم پیمانه پوره کدو تنبل (یا پوره سیب)
- 2-3 قاشق چایخوری ادویه کدو تنبل(اگه از پوره سیب استفاده میکنی فقط دارچین بزن)
- ½ پیمانه شکر نارگیل (یا شکر قهوه ای)
- ¾ پیمانه نشاسته ذرت
- بکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
- 1 پیمانه شیر بادام (یا شیر پرچرب)
- 1 پیمانه شکلات چیپسی
طرز تهیه کیک شکلاتی با کدو حلوایی
شیر رو از قبل گرم کرده و روی شکلات بریز و هم بزن تا شکلات کاملا ذوب بشه، اجازه بده مخلوط کمی خنک بشه.
تمام مواد خشک رو با هم مخلوط کن. پوره کدو حلوایی و مخلوط شکلات رو هم اضافه کن، مخلوط کن تا ترکیب بشن.
فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد / 330 درجه فارنهایت گرم کن. خمیر کیک رو در قالب کیک بریزید.
کیک رو حدود 40 دقیقه بپزید.
کیک وقتی آماده است که خلال چوبی رو که وسطش فرو کردی تمیز بیرون بیاد.
اجازه بدید کیک در قالب کیک، کاملا خنک بشه سپس از قالب در بیار.
کیک رو با پودر کاکائو، کارامل، انواع توت ها یا بستنی سرو کنید.
مواد لازم برای پوشش کاراملی
- 100 گرم شکر قهوه ای روشن یا شکر نارگیل
- 200 گرم خامه نارگیل (یا خامه غلیظ)
- 100 گرم شکلات سفید
- 50 گرم کره هم دمای محیط
- 1-3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو (اختیاری)
- اگر مایل تهیه کارامل نمکی هستید، کمی نمک هم اضافه کنید
⠀
طرز تهیه
شکر قهوهای و مقداری خامه رودر قابلمه ای با کف ضخیم بریزید، در حدی که شکر و خامه با هم حل بشن، مخلوطُ به جوش بیارید و به مدت 2 دقیقه بجوشونید و مدام هم بزنید، بقیه خامه رو اضافه کن، هم بزنید تا به غلظت کارامل برسه.
کارامل رو به شکلات سفید خرد شده اضافه کنید و هم بزنید تا کرم رنگ بشه، کره ورقه شده و پودر کاکائو رو بریز و خوب مخلوط کنید.
حداقل 4 ساعت قبل از مصرف در یخچال نگهداری کن.
ادویه کدو تنبل
- زنجبیل ۲ قاشق غذاخوری
- دارچین ۱/۴ پیمانه
- میخک ۲ قاشق چایخوری
- جوز هندی ۱ قاشق چایخوری
- هل ۱/۲ قاشق چایخوری
تمامی مواد رو به خوبی با هم مخلوط کنید.