کیک کرامبل شکلاتی کافی شاپی جزو دسته پاندکیک ها هست و یکی از کیک های کافی شاپی که از خوردنش سیر نمیشید، اونقدر که خوشمزه و خوش عطره!
مواد لازم برای تهیه کیک کرامبل شکلاتی کافی شاپی
مواد لازم کیک
- شکلات تلخ ذوب شده ۱۲۰ گرم (۱ پیمانه)
- آرد ۲۰۰ گرم (۱پیمانه +۱/۲ پیمانه)
- پودر کاکائو ۲۵ گرم ( ۱/۴ پیمانه)
- بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
- جوش شیرین ۱/۴ قاشق چایخوری
- نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
- کره نرم ۱۳۰
- شکر ۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه)
- وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
- اسانس بادام یا شکلات ۲ قطره
- تخم مرغ ۳ عدد
- ماست ۱۲۰ گرم ( ۱/۲ پیمانه)
مواد رویه
- پودر بادام ۲۰ گرم (۲ قاشق سوپخوری)
- آرد ۲۰ گرم (۲ قاشق سوپخوری)
- شکر ۱۵ گرم ( ۱ قاشق سوپخوری + ۱ قاشق چایخوری)
- کره ۱۵ گرم
- شکلات چیپسی ۲ قاشق سوپخوری
همه مواد مخلوط میشه و روی مواد کیک میریزیم.
مواد گاناش
- خامه صبحانه ۵۰ گرم ( ۲ قاشق سوپخوری)
- شکلات سفید ۸۰ گرم( ۱/۲ پیمانه)
خامه رو روی حرارت میزاریم وقتی که جوش ریز زد شکلات اضافه میشه.
مواد گاناش
- شکلات تلخ ۸۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
- خامه صبحانه ۵۰ گرم (۲ قاشق سوپخوری)
خامه رو روی حرارت میزاریم وقتی که جوش ریز زد شکلات اضافه میشه.
دستور پخت کیک کرامبل شکلاتی کافی شاپی
برای شروع ابتدا کره به دمای محیط رسیده و شکر را با همزن حدود 2 تا 3 دقیقه میزنیم.
سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده هر بار ۳۰ ثانیه میزنیم اسانس و وانیل رو هم اضافه میکنیم.
در ادامه شکلات ذوب شده و ماست رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن میزنیم، حالا آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را الک کرده به مواد اضافه میکنیم و در حد یکدست شدن با دور کند همزن میزنیم.
مواد رو داخل قالب ریخته و روش رو صاف میکنیم و مواد کرامبل را ریخته تو فر از قبل گرم شده ۱۶۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه میزاریم تا کامل بپزه بعد از پخت هم روش رو گاناش میریزیم!
اگر قالب ارتفاع دار استفاده میکنین دما نباید بالا باشه.
نکات مهم و فوت و فن های تهیه کیک کرامبل شکلاتی کافی شاپی
- من از قالب نان تست استفاده کردم، ولی تو قالب لوف سایز ۲۴ * ۷ *۷ هم میتونین درست کنین یا حتی قالبای شیفون.
- اگر از قالب ارتفاع دار استفاده میکنین دما رو خیلی بالا نزارین چون دیواره میپزه ولی وسط خام میمونه.
- بافت کیک هم منسجم هستش چون جزو کیکای کره ای هست.