بهترین دستور پخت کیک اسفنجی شکلاتی که میتونم معرفی کنم و خیالت راحت باشه که مثل آب خوردن میتونی درست کنی همینه!
مواد لازم برای تهیه تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با پیمانه لیوان
- تخم مرغ ۴ عدد
- بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
- وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
- آرد ۱ و ۱/۳ پیمانه (لیوان دسته دار فرانسوی)
- پودر قند ۱ و ۱/۳ پیمانه (لیوان دسته دار فرانسوی)
- آبجوش ۱/۳ پیمانه (لیوان دسته دار فرانسوی)
- پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
دستور پخت کیک اسفنجی شکلاتی با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار
تخم مرغ ها باید سرد باشه. زرده و سفیده رو جدا می کنیم و نصف پودر قند با وانیل داخل زرده ها می ریزیم.
سفیده ها رو داخل کاسه تمیز و خشک می ریزیم و با همزن خشک هم می زنیم.
کمی که سفیده ها سبک شد نصف پودر قند رو کم کم اضافه می کنیم. حسابی می زنیم تا سفیده حجیم شه و از کاسه نریزه.
کاسه رو می زاریم یخچال تا سفیده ها آب نیندازه. حالا زرده ها رو با پودر قند و وانیل ۵ دقیقه می زنیم.
بعد کم کم آبجوش اضافه می کنیم و در آخر ۱ دقیقه می زنیم.
سفیده ها رو کم کم به زرده ها اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا یکدست بشه. دو قاشق غذاخوری از آرد بردارید و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو رو به آرد اضافه کنید. سپس مخلوط پودر کاکائو و آرد رو با بکینگ پودر مخلوط می کنیم و الک می کنیم.
کم کم به مواد اضافه می کنیم و خوب به صورت دورانی از یک جهت هم می زنیم.
داخل قالب قطر ۱۸ کاغذ روغنی میندازیم. نیازی نیست قالب چرب بشه. آخر کار بعد خنک شدن با چاقو دور کیک آزاد می کنیم و کیک بیرون میاریم.
اگه داخل کیک حباب زده بود دوبار ظرف روی زمين میزنیم یا سیخ چوبی داخلش حرکت میدیم تا حبابها از بین بره.
از ۱۵ دقیقه قبل فر روشن می کنیم تا گرم بشه و مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد کیک میزاریم تا بپزه.