پیتزا از غذاهای خوشمزه و خیلی پرطرفدار در سراسر دنیاست. پیتزا همچنین از غذاهای محبوب کودکانه. پیتزا رو میتونید تو خونه و بدون سوسیس و کالباس با مرغ ریش ریش شده درست کنید. پیتزا با مرغ ریش ریش و قارچ رو میتونید بدون فر و داخل تابه با خمیر فوری درست کنید. در ادامه با طرز تهیه پیتزا تابه ای مرغ ریش ریش شده مرحله به مرحله آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا با مرغ ریش ریش شده بدون فر
- سینه مرغ 1 عدد کامل
- نان پیتزا نیمه آماده 4 عدد
- پنیر پیتزا 400 گرم 2 (لیوان فرانسوی دستهدار)
- قارچ یک بسته کوچک (250 گرم)
- سس کچاپ به مقدار لازم
- ذرت کنسروی یا پخته 2 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمهای 1 عدد کوچک
- زیتون 8 عدد
- پیاز 1 عدد
- نمک 1 قاشق مرباخوری
- آویشن 1 قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه نصف قاشق چایخوری
با این مقدار مواد اولیه میتونید 4 عدد پیتزای متوسط آماده کنید.
طرز تهیه پیتزا با مرغ ریش ریش تابه ای بدون فر
مرحله اول، پختن مرغ
پیاز رو پوست بگیرید و به چهار قسمت تقسیم کنید. مرغ رو به همراه پیاز، چند عدد برگ بو و زردچوبه داخل قابلمه بریزید. مقداری آب بریزید تا سطح مرغ رو آب بگیره. سپس قابلمه رو روی حرارت بذارید و حدود 30 تا 45 دقیقه زمان بدید تا مرغ بپزه.
وقتی که مرغ پخت و خنک شد، استخوانهای مرغ رو جدا کنید و مرغ رو ریش ریش کنید.
مرحله دوم، خرد کردن قارچ و فلفل دلمهای
قارچ رو به صورت ورقهای و باریک خرد کنید. وسط فلفل دلمهای رو خالی کنید و به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله سوم، تفت دادن قارچ
یک ماهیتابه رو روی حرارت بذارید. کمی روغن بریزید و قارچ رو اضافه کنید. سپس کمی آبلیمو روی قارچ بریزید و قارچ رو کمی تفت بدید تا آب قارچ کشیده بشه و سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم، سس زدن به نون
کف تابه رو کمی چرب کنید و نون پیتزا رو داخل تابه بذارید. روی خمیر پیتزا نیمه آماده رو به صورت دایرهای سس کچاپ یا به دلخواه سس تند بریزید. سپس با پشت یک قاشق غذاخوری سس رو پخش کنید به طوری که همه قسمتهای نون به غیر از کنارههای نون (حدود یک سانتیمتر) بدون سس باقی بمونه.
مرحله پنجم، ریختن مواد روی نون
کمی پنیر پیتزا روی نون که سسی شده بریزید. این کار باعث چسبیدن مواد به نون میشه. سپس مقداری مرغ ریش ریش شده بریزید و پخش کنید. روی مرغ یک لایه قارچ بچینید.
سپس روی مواد رو با پنیر پیتزا کامل بپوشونید و روی پنیر کمی ذرت، کمی فلفل دلمه خرد شده و زیتون خرد شده بریزید. در ادامه روی پیتزا با اسپری آب باش یک مرتبه آب اسپری کنید و در آخر مقداری پودر آویشن بپاشید.
مرحله ششم، پختن پیتزا داخل تابه
سپس حرارت رو روی کم تنظیم کنید و تابه روی شعله پخشکن بذارید. اگه درب ماهیتابهای که برای پخت پیتزا استفاده کردید سوراخ خروج هوا نداره، درب قابلمه دمکن بپیچید و وقتی که پنیر روی پیتزا کامل آب شد، پیتزا آماده شده.
پیتزا رو از تابه خارج کنید و روی تخته بذارید، سپس کمی آویشن روش بپاشید و سپس با کاتر یا یک چاقوی بزرگ برش بزنید و نوش جان کنید.