چیکن کاتسو کاری (Chicken Katsu Curry) یه نماینده خاص و جذاب از کشور ژاپنه. این غذا مرغ سوخاری است که به همراه برنج و سس مخصوص کاتسو سرو میشه و بسیار خوشمزه است.
پیشنهاد میکنیم حتما امتحانش کنید.
شما از پودر کاری برای چه غذاهایی استفاده میکنین؟ راستش من خودم زیاد استفاده نمیکنم اما در این غذا عطر خیلی خوبی داشت. اگه به دنبال یه غذای جدید با طعم جدید هستین پیشنهاد من این غذاست. عطر ادویه ها در این غذا بینظیره.
مواد لازم برای تهیه چیکن کاتسو کاری
- کره ۱۱۰ گرم
- پیاز ۳ عدد
- سیب درختی ۱عدد
- قارچ بلانچ شده یا تفت داده ۱۵۰ گرم
- پودر کاری ۲۵ گرم
- ادویه گراماسالا ۸ گرم
- آرد سفید ۷۰ گرم
- رب گوجه فرنگی ۱۵ گرم
- عسل ۲۰ گرم
- سس وُرشسه ۲۴ گرم
- سس سویا ۱۴ گرم
- آب مرغ ۴ لیوان
من یک چهارم از مواد اولیه استفاده کردم.
اگه ادویه گراماسالا رو آماده ندارین اینطوری درست کنید:
برای تهیه ادویه گراماسالا نیاز دارین به،
- پودر زیره ۲ قاشق چایخوری
- پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
- دارچین ۱ قاشق چایخوری
- زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
- هل نصف قاشق چایخوری
- جوز هندی نصف قاشق چایخوری
- میخک یک چهارم قاشق چایخوری
همه رو با هم ترکیب و به اندازه لازم مصرف کنید.
دستور پخت چیکن کاتسو کاری
برای شروع ابتدا سینه مرغ رو با پودر سیر، نمک، فلفل و زنجبیل مزه دار کنید.
پیاز ها رو خلالی خرد کنید و به همراه کمی کره سرخ کنید تا کاراملی بشه. برای کاراملی شدن پیاز از آب هم میتونید استفاده کنید. سپس سیب رو پوست بگیرید و رنده کنید و به همراه رب گوجه فرنگی به پیاز کاراملی شده اضافه کنید و کمی تفت بدید.
سپس قارچ ورقه ای خرد شده و بلانچ شده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و مواد رو از تابه خارج کنید و بذارید کنار.
تو همون تابه آرد رو داخل یک تابه بریزید و به همراه کره تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه و سپس ادویه ها رو به آرد اضافه کنید. وقتی که عطر ادویه ها بلند شد مخلوط پیاز کاراملی رو بهش اضافه کنید.
سپس سس وُرشسه و سس سویا و عسل رو اضافه کنید و بعد آب مرغ رو هم اضافه کنید. آب مرغ رو تا خدی اضافه کنید که یک سس نسبتا رقیق داشته باشید.
آب مرغ که اضاف کردین بذارین یکی دو دقیقه روی حرارت تا بجوشه بعد با گوشتکوب مخلوط کنید.
سینه مرغ مزه دار شده رو با پشت چاقو یا بیفتک کوب کمی بکوبید و سپس داخل آرد سفید بذارید و دو طرفش رو اردی کنید و سپس در تخم مرغ زده شده بزنید و بعد در پودر پانکو بزنید و در روغن داخل سرخ کنید تا کاملا سرخ و کریسپی بشه.
برای سرو برنج کته رو داخل بشقاب بریزید و سس کاری رو کنار برنج بریزید و سینه مرغ سرخ شده رو روش بذارید و سرو کنید. نوش جان
سس کاری میتونه رقیق باشه و بستگی به خودتون داره.
در آخر نمک کاری رو اندازه کنید حتما بچشید چونکه سسهایی که اضافه شده و آب مرغ نمک داره.
من پیاز کاراملی رو همیشه اینجوری درست میکنم، برای اینکه پیاز کاراملی داشته باشین سه چهارتا پیاز متوسط رو بسته به استفاده ای که دارین خرد کنید.م
ن بیشتر خلالی خرد میکنم. داخل یه تابه بریزین بعد دو قاشق غذاخوری روغن و کمی نمک بهش بزنید بذارین روی حرارت اجاق گاز.
اول شعله زیاد باشه وقتی توی تابه بخار پیچید و کمی تغییر رنگ داد حرارت رو خیلی کم کنید تا پیاز بپزه باید هر از مدتی به هم بزنید.
اول پیاز آب میندازه بعد آبش کشیده و رنگ طلایی میگیره و کاراملی میشه.
زمان میبره ولی در نهایت یه پیاز خوشمزه در عین حال کم روغن دارین که میتونید برای ساندویجهایی مثل همبرگر در کنار گوجه و خیار شور و انواع سسها.