چیزکیک گیلاس خوشمزه با طعم متفاوت!

مواد لازم برای تهیه چیز کیک گیلاس با پایه بیسکویت

برای پایه:

  • بیسکویت 330 گرم
  • کره 82.5% – 130 گرم


برای موس کشک:

  • پنیر کشک (هوچلند) – 400 گرم
  • خامه 33-35% – 160 گرم
  • خامه ترش 18-20% – 200 گرم
  • تخم مرغ – 2 عدد
  • شکر وانیلی – 8 گرم
  • آب لیمو – 1 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت – 25 گرم

  • برای 1 لایه پنیر – شیر تغلیظ شده آب پز 170 گرم
  • برای 2 لایه پنیر – پودر قند – 70 گرم
برای لایه گیلاس:
  • گیلاس – 300 گرم
  • شکر – 45 گرم
  • نشاسته ذرت – 9 گرم


دستور تهیه چیز کیک گیلاس با پایه بیسکویت

طرز تهیه چیز کیک گیلاس با پایه بیسکویت

1. بیسکویت ها را آسیاب کنید، با کره ذوب شده ترکیب کنید. نیمی از کف قالب را به اندازه 24 سانتی متر قرار دهید و محکم بکوبید. از نیمه دوم پایه بیسکوییت اضلاع ایجاد کنید. در دمای 180 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید.

2. یک پایه پنیر درست کنید. در یک کاسه، پنیر خامه ای و خامه را با هم مخلوط کنید. به طور کامل به یک توده همگن مخلوط کنید. خامه ترش، شکر وانیل را اضافه کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید. با همزن هم بزنید، در پایان آب لیمو و نشاسته ذرت را اضافه کنید

3. توده پنیر را به نصف تقسیم کنید. پودر شکر را به نصف اضافه کنید، مخلوط کنید.

4. شیر تغلیظ شده را در نیمه دوم بجوشانید، اما قبل از حرارت دادن به طوری که غلیظ شود (در مایکروویو).

5. توده پنیر را با شیر تغلیظ شده با لایه اول روی پایه بیسکویت بریزید. لایه دوم توده پنیر وانیلی را روی آن قرار دهید.
6. فر را با دمای 150 درجه گرم کنید. آب داغ درسینی فر بریزید. چیزکیک را روی سطح متوسط ​​قرار دهید. حالت بالا/پایین. فر را ببندید. روی 130 درجه تنظیم کنید و به مدت 2 ساعت بدون باز کردن درب بپزید.

7. بعد از دو ساعت فر را خاموش کنید و کمی باز کنید تا کم کم هوای گرم خارج شود و چیزکیک از تغییر دمای شدید ترک نخورد.

8. بعد از 30 دقیقه چیزکیک را بیرون بیاورید. آن را کاملا در دمای اتاق خنک کنید.

9. سپس روی آن را با فویل بپوشانید و یک شب در یخچال قرار دهید.

10. لایه گیلاس را آماده کنید.

در یک قابلمه، گیلاس های یخ زده، شکر، نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. هر از گاهی هم بزنید، بپزید تا مخلوط غلیظ شود. وقتی که جوش آمد فقط 1 دقیقه بجوشانید.

11. روی چیزکیک قرار دهید.