چیز کیک با بیسکویت ساقه طلایی یه دسر ساده و خوشمزه و فوقالعاده راحته. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک با بیسکویت ساقه طلایی
- 1 و نیم پاکت بیسکوییت ساقه طلایی (200 گرم) (بیسکوییت سبوس دار گندم یا جو)
- 100 گرم کره آب شده
- 400 گرم پنیر لبنه
- 1 لیوان شکر
- 2 عدد تخممرغ
- 1 پاکت خامه صبحانه (200 میلی)
- 2 قاشقغذاخوری نشاسته ذرت
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- 50 گرم شکلات تلخ
- حدود 1 قاشقمرباخوری شکلات صبحانه
دستور پخت چیز کیک با بیسکویت ساقه طلایی بدون ژلاتین در فر
برای شروع ابتدا بیسکوییتها را پودر کرده با کره آب شده مخلوط کنید.
کف قالب کمربندی کاغذروغنی بذارید بیسکوییت را داخل قالب بریزید و با پشت لیوان خوب فشرده کنید و دقت کنید ضخامت بیسکوییت در تمام قسمتها یکسان باشد، کنارههای قالب را با فویل آلومینیومی کاملاً بپوشانید و تا آماده شدن کرم پنیری در یخچال بذارید.
اندازه قالب مورد استفاده 19 سانتیمتر است.
برای لایه پنیری چیز کیک، پنیر را داخل طرفی بریزید و تا وقتی به قوام خامه برسد با همزن دستی خوب هم بزنید.
شکر را اضافه کرده هم بزنید. خامه را هم اضافه کنید و هم بزنید. وانیل و نشاسته را اضافه کنید و هم بزنید. تخممرغها را یکییکی اضافه کرده هم بزنید و سپس داخل قالب بریزید.
داخل سینی فر تا 3 لیوان آب گرم بریزید و قالب کمربندی را داخل سینی فر که آب ریختید بذارید.
ریختن آب به این دلیل است که چیز کیک ترک نخورد. داخل فر 170 درجه سانتیگراد، حرارت بالا و پایین بدون فن 50 تا 60 دقیقه بپزید.
اگر فر شما حرارت بالا و پایین همزمان روشن نمیشود فقط حرارت پایین فر را روشن کنید و چند دقیقه آخر حرارت بالای فر را روشن کنید.
وقتی بپزد موقع تکان دادن کناره های چیز کیک ثابت میماند و وسط آن کمی لرزش دارد این یعنی چیز کیک پخته است. فر را خاموش کنید و درِ فر را کمی باز بذارید چیز کیک 30 دقیقه داخل فر خانوش بماند و خنک شود. سپس 1 شب داخل یخچال نگه دارید.
چیزکیک را از قالب خارج کرده برش بزنید.
برای روی چیزکیک، شکلات تلخ را به روش بنماری آب کنید. شکلات صبحانه را اضافه کرده هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.