چیز کیک پسته یه دسر خاص و خوشمزه هست که با پایه کیک شکلاتی درست کردم. این کیک برای انواع کیک های تولد و خامه ای مناسبه و بافت فوق العاده اسفنجی داره، با این آموزش هم کیک اسفنجی درست کردید و هم یه چیزکیک خوشمزه!
مواد لازم برای تهیه چیز کیک پسته
مواد لازم برای کیک اسفنجی
- 2 عدد تخم مرغ
- 100 گرم پود قند (نصف پیمانه)
- 60 گرم آرد قنادی (نصف پیمانه)
- 10 گرم پودرکاکائو (1 قاشق غذاخوری)
- 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- 3 قاشق غذاخوری آب گرم
- 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- یک پنس نمک
- نوک قاشق چای خوری وانیل
مواد لازم برای قسمت پنیری
- 200 گرم پنیر خامه ای یا ماسکارپونه یا ویلی
- 200 گرم خامه صبحانه
- 50 گرم پسته
- 60 گرم پودرقند (1/4 پیمانه)
- رنده ی پوست یک عدد لیمو ترش
- 3 ورق ژلاتین + 3/4 پیمانه آب
- (یا 1 و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین + 1/3 پیمانه آب)
طرز تهیه چیز کیک پسته ای
برای شروع ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها رو از هم جدا می کنیم. سفیده ها رو یکم با همزن برقی زده تا از لختگی دربیاد.
سپس همزمان که همزن روشنه یک سوم میزان پودرقند رو کم کم بهش اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدیم تا کاملا پف کنه و وقتی کاسه رو بر می گردونیم از ظرف نریزه. سفیده ها رو داخل یخچال میزاریم.
زرده تخم مرغ و وانیل و مابقی پودرقند رو با دورتند همزن زده تا کرمی و کشدار بشه. همزمان که همزن روشنه آب جوش رو بهش اضافه کرده و سریع مخلوط می کنیم.
حالا مخلوط آرد و نمک و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو که 3 بار الک کردیم کم کم بهش اضافه کرده و با لیسک آروم و دورانی هم می زنیم.
در آخر سفیده ها رو طی چند مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک آروم مواد رو فولد می کنیم.
مایه رو داخل قالب چرب شده ریخته (فقط کف قالب رو یه لایه کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید) و قالب رو چند بار به سطح کار کوبیده و داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 25 دقیقه میزاریم تا کیک بپزه.
حتما با خلال چک کنید. بعد از پخت اجاره میدیم از داغی بیوفته و بعد از قالب جدا کرده و روی توری خنک می کنیم.
پسته رو با دورتند آسیاب می کنیم تا خمیری بشه.
ورق ژلاتین رو داخل آب سرد گذاشته تا نرم بشه، سپس از آب بیرون آورده و روی بخار آب کتری میزاریم تا حل بشه.
پنیر خامه ای، زست لیمو و پودر قند رو با دور تند همزن زده تا یکدست بشه. پسته و ژلاتین و خامه رو هم بهش اضافه کرده و مجدد هم می زنیم تا کاملاً یکدست بشه.
کیک رو داخل قالب کمربندی یا رینگ 18 سانتی گذاشته و دور کیک رو با یه لایه طلق بلند فیکس می کنیم. کرم پسته رو روی اون ریخته و سطحش رو صاف می کنیم و حداقل 4 ساعت داخل یخچال میزاریم تا خودش رو بگیره. امیدوارم این چیزکیک پسته فوق العاده خوشمزه رو اونم با پایه کیک شکلاتی درست کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید. نوش جان