یک کاپ کیکی آوردم محشر، راحت، خوش بافت، خوش عطر، خوش مزه، … دیگه چی بگم!

حتما درست کنید این کاپ کیک هویج رو که جز بهترین هاست. میدونم درست کنید عاشقش میشید!


مواد لازم برای تهیه کاپ کیک هویج و دارچین

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد سفید قنادی یک پیمانه ( لیوان فرانسوی)
  • نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر نصف پیمانه
  • هویج رنده شده یک پیمانه (لیوان فرانسوی) (با رنده ریز به یک جهت رنده کنید که آب نندازه، از بالا به سمت پایین رنده کنید)
  • روغن مایع ۱/۳ پیمانه (لیوان فرانسوی)
  • گردو ریز خرد شده ۳ قاشق غذاخوری پر (به دلخواه)
  • رنده پوست پرتقال یک قاشق غذاخوری
  • دارچین یک قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
  • جوش شیرین ۱/۸ قاشق چایخوری (میتونید حذف کنید و به جاش بیکینگ پودر بریزید) ولی حذف نکنید بهتره
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • نمک یک پنس

همه مواد بالا به دمای محیط برسه.


دستور پخت کاپ کیک هویج و دارچین با پیمانه لیوان فرانسوی

طرز تهیه کاپ کیک هویج و دارچین با پیمانه لیوان فرانسوی

آرد و نشاسته ذرت و بیکینگ پودر و دارچین و نمک و جوش شیرین را سه بار الک کنید و بزارید کنار.

تخم مرغ و وانیل را با همزن بزنید تا لختگی دربیاد،بعد کم کم شکر را اضافه کنید و با دور تند بزنید تا کرم رنگ و کشدار و حجیم بشه.

حالا روغن را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن بزنید،همزن را بزارید کنار، رنده پوست پرتقال را اضافه کنید.و مواد آردی که الک کردید را در ۳ مرحله اضافه کنید و با لیسک آروم هم بزنید تا یکدست بشه.

حالا هویج رنده شده و گردو خرد شده را اضافه کنید و آرام و دورانی مخلوط کنید.

ته قالب پای را خیلی کم چرب کنید که وقتی کپسول را میزارید داخل قالب بچسبه و تکون نخوره. کپسول بزارید و از مایع کیک به اندازه ۲/۳ از قالب پر کنید و روی مواد کمی گردو خرد شده بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.

من داخل توستر طبقه وسط گذاشتم، با دمای ۱۷۰ به مدت ۲۵ دقیقه پخت. ابتدا المنت بالا و پایین را روشن کردم تا کمی گرم شود، همین که المنت ها قرمز بشه کافیه،کیک ها را داخل توستر که گذاشتم، بعد حرارت بالا را خاموش کردم و فقط المنت پایین را روشن کردم تا کیک پخته شود.

همین که پخت و از زیر یکم طلایی شد (خلال بزنید داخل کیک و بیرون بیارید اگه از مایع کیک به خلال چیزی نچسبیده بود یعنی پخته) بعد المنت بالا را روشن میکنم تا روش طلایی بشه، حواستون باشه از بالا زود میسوزه.

بعد ۵ دقیقه گذاشتم داخل توستر گرم بمونه و بعد خارج کردم و روی توری قرار دادم تا خنک بشه و بعد با عسل رقیق شده و پودر پسته تزئین کردم. نوش جان