کیک یزدی با هواپز همراه خوبی برای چای عصرانه است. کیک یزدی با ایرفرایر بافت و کیفیتی دقیقا مشابه با فر داره. امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه کیک یزدی با هواپز
- سه تا تخم مرغ
- یک پیمانه روغن مایع
- سه چهارم پیمانه شکر
- دو پیمانه آرد
- سه قاشق غذاخوری ماست
- یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- یک دوم چایخوری جوش شیرین
- سه چهارم پیمانه گلاب
- سه قاشق غذاخوری عسل
- یک قاشق چایخوری عرق هل
- یک چهار قاشق چایخوری وانیل
- سه تا هل ساییده
دستور پخت کیک یزدی با هواپز
برای شروع ابتدا ماست و بیکینگ پودر و جوش شیرین را مخلوط کنید کنار بذارین. فر را روشن کنید.
تخم مرغ ها و شکر و وانیل را حداقل سه دقیقه مستمر بزنین.
سپس روغن مایع، گلاب و عرق هل و هل ساییده را به مایه اضافه کنید و بزنین. در ادامه ماست را اضافه کنید و در مرحله آخر آرد را روی مواد الک کنید وخوب هم بزنین.
مایه کیک را توی قیف بریزین و داخل لاینرها را تا سه چهارم پر کنید.
اگه دوست دارین گنبدی رویش شکافته بشه با چاقوی روغنی روی سطح مواد یک ضربدر بزنین. داخل فر «داغ» دویست درجه، طبقه وسط برای بیست دقیقه بهش فرصت بدین تا بپزه. از دقیقه سیزده چهارده میتوانید گریل بالا را هم روشن کنید.
برای پخت کاپ کیک با هواپز یا همون ایرفرایر فیلیپس با دمای صد و شصت درجه برای پنج دقیقه دستگاه را خالی روشن کنید تا گرم بشه و بعد ازون قالب های تکی را داخل سبد بذارین و پانزده دقیقه زمان بدین تا بپزه.
نکته های پخت کیک یزدی با هواپز
- سبد ایرفرایر کوچکه و نهایت چهارتا قالب تکی امکان پخت دارن پس اگه خواستین مایه کیک را کمتر آماده کنید باید یک تخم مرغ، چهل گرم شکر، سی گرم روغن، هشتاد گرم آرد، یک قاشق سر پر عسل، دو قاشق گلاب، یک سوم قاشق بیکینگ پودر، یک و نیم قاشق ماست، نوک قاشق جوش شیرین و نوک قاشق وانیل و یک قاشق چای خوری عرق هل استفاده کنید.
- داخل ایرفرایر قالبهای تکی مافین ایکیا جا میشه. از قالبهای استیل تکی کاپ کیک و کیک یزدی هم میشه استفاده کرد.
- فر حتما باید داغ باشه، پس از قبل هم فر هم ایرفرایر را روشن کنید.
- برای تزیین میشه از کنجد و پودر پسته استفاده کنید.
- استفاده از کمی هل ساییده کنار عرق هل عطر بهتری به کیک میده.
چ باحال